Νέα γκέλα και όνειρα τέλος

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011, 00:18

Νέα γκέλα και όνειρα τέλος

Ουσιαστικά εκτός στόχων η ομάδα μας μετά το καταδικαστικό 1-1 με την Αρμενική. Τι κι αν ήμασταν πολύ καλύτεροι, τι κι αν φάγαμε γκολ στη μοναδική φάση που απειληθήκαμε, τι κι αν χάσαμε τα άχαστα, τι κι αν μας είπαν (πάλι) στο τέλος «τι καλοί που είστε», η ισοπαλία δεν αλλάζει και μας αφήνει την πικρή γεύση ότι για δεύτερη χρονιά φτάσαμε κοντά στην πηγή, αλλά νερό δεν ήπιαμε.

Ιδιαίτερη ανάλυση του παιχνιδιού δεν χρειάζεται και ούτε θα ψάξουμε για δικαιολογίες. Η Αρμενική σκόραρε σε μια αδράνεια της άμυνας στο 10ο λεπτό, ο Απόλλωνας ανταπέδωσε γρήγορα με τέρμα του Μουστάκα στο 20’, το παιχνίδι έκτοτε παίχτηκε στο μισό γήπεδο, ή μάλλον στα τρία τέταρτα προς την περιοχή των αντιπάλων, αλλά η μπάλα στο πλεχτό δεν ξαναμπήκε. Πρέπει να κάναμε ρεκόρ σε κερδισμένα κόρνερ για φέτος, το ποσοστό κατοχής μπάλας ήταν συντριπτικό υπέρ μας, οι κλασικές ευκαιρίες γύρω στις 10, το 1-1 όμως παρέμεινε και πλέον οι ελπίδες μας για να παίξουμε την άνοδο έστω σε μπαράζ, ανάγονται στη σφαίρα της αστροφυσικής.Την επόμενη εβδομάδα υποδεχόμαστε τη Λυκόβρυση και κλείνουμε το πρωτάθλημα για φέτος, αφού την τελευταία αγωνιστική έχουμε ρεπό. Προφανώς τις επόμενες ημέρες θα γίνει ο απολογισμός της περιόδου και ο καθένας θα κάνει την αυτοκριτική του, όλα αυτά όμως θα γίνουν με ηρεμία και θα μείνουν μέσα στην οικογένεια του Απόλλωνα, όπως αρμόζει άλλωστε σε ένα νοικοκυρεμένο, σοβαρό και οργανωμένο σωματείο.Η σύνθεση του Απόλλωνα κόντρα στην Αρμενική:1.   Κτενιαδάκης2.   Αποστόλου (46’ Ραούλ)3.   Φλωκιώτης4.   Κοτσαύτης5.   Παναγιώτου6.   Δημογκίνη7.   Μουστάκας8.   Γαλανόπουλος9.   Παπουτσής (66’ Αλεξόπουλος)10. Παππάς11. Γκρέμο (65’ Γιαννόπουλος)
Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 11 Μαΐου6-3ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΒΥΡΩΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 21 Απριλίου4-0ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΕΛΣΑ - SILGAN Spiliopoulos - School of Languages αξία - Όμιλος Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης - Φροντιστήρια αξία στο Χαλάνδρι, Χολαργό, Παπάγου, Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Νέο Ηράκλειο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γαβαθά Ταβέρνα - Το Στέκι του Ανδρέα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΑΛ. ΚΑΙ ΠΑΡ. ΚΑΡΜΠΑΔΑΚΗΣ - 4ty.gr I Love Souvlaki Platinum Facility Services e-moto.gr ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Vostok-Europe Γιασαφάκης Χρώματα Αυτοκινήτων Dole Hellas LTD Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS