Κ16: Και με τη... βούλα στους 16 της Αθήνας!

Τρίτη 9 Απριλίου 2019, 10:11

Κ16: Και με τη... βούλα στους 16 της Αθήνας!
Αγία Παρασκευή – Απόλλων 0-1Τέταρτη συνεχόμενη νίκη, ένατη στα τελευταία έντεκα παιχνίδια για τους Παίδες του Απόλλωνα, που ελπίζουν ακόμα και στην 1η θέση του ομίλου τους στη β’ φάση των ισχυρών της ΕΠΣΑ.
Για ακόμα μία φορά ο Απόλλωνας του Αντώνη Ταβερνάρη βρήκε τον τρόπο να νικήσει την Αγία Παρασκευή, σε ένα παραδοσιακό τοπικό ντέρμπι που διεξήχθη μέσα σε λίμνες νερού.
 
Λίγο καλύτερη η ομάδα μας στο πρέσινγκ και τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς όμως να έχει κλασικές ευκαιρίες, ενώ οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν μία σε αντεπίθεση στο 20’, με τον Παλαιστή να επεμβαίνει σωστά.
 
Ένα τρομερό σουτ του Πολυμένου από τα 35 μέτρα, που έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι», καθόρισε τελικά την τύχη του αγώνα, με την ομάδα μας να προκρίνεται και μαθηματικά στους «16», έχοντας πλέον ελπίδες ακόμα και για την πρώτη θέση στην τελευταία αγωνιστική.
 
Τελευταίος αντίπαλος του Απόλλωνα στη δεύτερη φάση των ισχυρών, ο Άρης Καλαμακίου (εντός).
 
ΑΠΟΛΛΩΝ: Παλαιστής, Παστρικός, Σαράντος, Μίσιος, Καρτσακλής, Πολυμένος, Μαγκλάρας, Ζούπα, Κουσουλής, Αλεξανδράκης, Σταθόπουλος.
 
Ως αλλαγή αγωνίστηκαν: Σπηλιωτόπουλος, Μαντάς, Μαρκάκης.

Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 11 Μαΐου6-3ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΒΥΡΩΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 21 Απριλίου4-0ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΕΛΣΑ - SILGAN Spiliopoulos - School of Languages αξία - Όμιλος Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης - Φροντιστήρια αξία στο Χαλάνδρι, Χολαργό, Παπάγου, Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Νέο Ηράκλειο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γαβαθά Ταβέρνα - Το Στέκι του Ανδρέα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΑΛ. ΚΑΙ ΠΑΡ. ΚΑΡΜΠΑΔΑΚΗΣ - 4ty.gr I Love Souvlaki Platinum Facility Services e-moto.gr ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Vostok-Europe Γιασαφάκης Χρώματα Αυτοκινήτων Dole Hellas LTD Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS