ΑΝΔΡΕΣ: MVP Οκτωβρίου ο Ιγνάτιος Αγκόλι!

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018, 09:40

ΑΝΔΡΕΣ: MVP Οκτωβρίου ο Ιγνάτιος Αγκόλι!
Παίκτης του Μήνα ο αρχηγόςΟ Απόλλωνας έδωσε αριθμό-ρεκόρ (6) αγώνων τον Οκτώβριo, με τον αρχηγό Ιγνάτιο Αγκόλι να μη χάνει λεπτό και να ξεχωρίζει σε απόδοση. Το βραβείο του Παίκτη του Μήνα έγινε δικό του!
Τέσσερις νίκες, δύο ήττες, ήταν ο απολογισμός του μήνα που πέρασε, με πέντε στις έξι πολύ ανταγωνιστικές εμφανίσεις. Παίκτης-βαρόμετρο, στυλοβάτης όλης αυτής της προσπάθειας, ο δικός μας Ιγνάτιος Αγκόλι, το... 6 το καλό του Απόλλωνα.
Ο πρώτος αρχηγός της ομάδας έχει παίξει σε όλα (9x90) τα φετινά επίσημα παιχνίδια και έχοντας καταθέσει τη μεγάλη του ποιότητα, σε συνδυασμό με τα ηγετικά του χαρακτηριστικά και το πάθος που τον διακρίνει, δείχνει τον δρόμο και στους υπόλοιπους.
Ο Ιγνάτιος είναι ο ποδοσφαιριστής που κάθε προπονητής θα ήθελε να έχει και στον Απόλλωνα νιώθουμε τυχεροί για την απόφαση που ο ίδιος πήρε πριν 2,5 χρόνια να επιστρέψει στο σύλλογο απ' όπου ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία, καθώς εκτός του ταλέντου και της κλάσης του, πρόκειται και για υποδειγματικό χαρακτήρα.

Αξίζει εδώ να σημειώσουμε πως ο «Ίγνα» αναδείχθηκε και Παίκτης της Χρονιάς με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2017-18 (η χρονιά της κατάκτησης του τίτλου στη Β' Κατηγορία), παίρνοντας με διαφορά την πρώτη θέση στη σχετική ψηφοφορία που διεξήχθη μεταξύ παικτών-τεχνικού επιτελείου-διοίκησης.
Ευχή μας είναι να είναι πάντοτε γερός και να έχει πάντα την ίδια διάθεση για ποδόσφαιρο και προσφορά στην ομάδα, έτσι ώστε να συνεχίσουμε να τον απολαμβάνουμε και τα επόμενα χρόνια!
Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 11 Μαΐου6-3ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΒΥΡΩΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 21 Απριλίου4-0ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΕΛΣΑ - SILGAN Spiliopoulos - School of Languages αξία - Όμιλος Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης - Φροντιστήρια αξία στο Χαλάνδρι, Χολαργό, Παπάγου, Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Νέο Ηράκλειο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γαβαθά Ταβέρνα - Το Στέκι του Ανδρέα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΑΛ. ΚΑΙ ΠΑΡ. ΚΑΡΜΠΑΔΑΚΗΣ - 4ty.gr I Love Souvlaki Platinum Facility Services e-moto.gr ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Vostok-Europe Γιασαφάκης Χρώματα Αυτοκινήτων Dole Hellas LTD Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS