ΝΕΟΙ 2: Εύκολη νίκη και είσοδος στην πεντάδα!

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017, 12:04

ΝΕΟΙ 2: Εύκολη νίκη και είσοδος στην πεντάδα!
Απόλλων Χαλ. 2 - Χολαργός 4-1Το αήττητο της έδρας (3-1-0) διαφύλαξε το δεύτερο τμήμα των Νέων του Απόλλωνα, επικρατώντας με 4-1 του Χολαργού.
Ευρεία νίκη και όμορφο ποδόσφαιρο από τα παιδιά του Πέτρου Αντωνίου, απέναντι σε έναν αξιόμαχο και ως πρότινος αήττητο αντίπαλο.
Οι Νέοι του Απόλλωνα είχαν όρεξη και διάθεση από το πρώτο λεπτό, μη αφήνοντας περιθώρια αμφισβήτησης στους φιλοξενούμενους. Το α’ μέρος ολοκληρώθηκε με σκορ 3-0, χάρη σε γκολ των Χαραλάμπους, Τζονικάι και Αλεξανδράκη.
Στην επανάληψη ήρθε το 4-0 από τον Χαραλάμπους, με τον εφησυχασμό και τη διαχείριση που ακολούθησε να επιτρέπει στο Χολαργό τη μείωση, σε ένα παιχνίδι συνολικά όπου το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο.
Η ομάδα μας πλέον βρίσκεται στην προνομιούχα 5η θέση που οδηγεί στο γκρουπ των ισχυρών για την επόμενη φάση και συνεχίζει να βελτιώνεται, κοιτάζοντας με αισιοδοξία τη δύσκολη συνέχεια.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Λαζαρίδης, Λαφιατής, Σκόντζος, Τζονικάι, Ντίνης, Χριστοδούλου, Παππάς, Πανδής, Αλεξανδράκης, Κουσούνης, Χαραλάμπους.
Ως αλλαγή αγωνίστηκαν: Πατεράκης, Πάνου, Ψυκαράκης Γ., Ψυκαράκης Ν., Ντισεμέν.
Είχε προηγηθεί (11/11) για την ομάδα μας η ήττα με 2-1 από τον πρωτοπόρο Αστέρα Ζωγράφου. Το νωθρό ξεκίνημα, οι απρόσμενες απουσίες της τελευταίας στιγμής και οι λεπτομέρειες, έκριναν έναν γενικά αμφίρροπο αγώνα, από τον οποίο πάντως κρατήσαμε το πείσμα, τη θέληση και την ανταγωνιστικότητα που έδειξαν τα παιδιά που αγωνίστηκαν.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Πατεράκης, Λαφιατής, Ντίνης, Σκόντζος, Κουσούνης, Τζονικάι, Παππάς, Πάνου, Σταθόπουλος, Αλεξανδράκης, Χαραλάμπους.
Ως αλλαγή αγωνίστηκαν: Λαζαρίδης, Τασσόπουλος, Ψυκαράκης Ν., Ψυκαράκης Γ.
Άνδρες: επόμενος αγώνας
Κυριακή, 27 Ιανουαρίου15:00ΑΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Μ.ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ)
Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 20 Ιανουαρίου0-4ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 19 Ιανουαρίου2-3ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. 1
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
e-moto.gr ΕΛΣΑ - SILGAN Διαλεκτικό - Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης I Love Souvlaki Platinum Facility Services Akis Coiffure ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS