ΠΑΙΔΕΣ: Φτωχό σκορ, γεμάτη εμφάνιση!

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017, 18:24

ΠΑΙΔΕΣ: Φτωχό σκορ, γεμάτη εμφάνιση!
Απόλλων – Παράδεισος 1-0Με γκολ προς το τέλος του αγώνα, οι Παίδες του Απόλλωνα πήραν αυτό που δικαιούνταν κόντρα στον Παράδεισο, παραμένοντας στην 1η θέση του ομίλου τους.
Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Αντώνη Ταβερνάρη και παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας του 5ου ομίλου του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ, με απολογισμό 4-1-0 (10-4 τέρματα).
Αισθητά καλύτερος ο Απόλλων σε όλο το παιχνίδι, με τον κόουτς να μένει ευχαριστημένος από το γεγονός ότι βγήκαν πολλές συνεργασίες και τελικές προσπάθειες, περισσότερες από κάθε άλλη φορά φέτος.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακά τους, που επενέβη σε πολλές περιπτώσεις σωτήρια, ενώ παραλίγο να κάνουν και τη ζημιά στη μοναδική τους φάση στο ματς, λίγο πριν το γκολ του Βέρρου με κεφαλιά στο 65'.
«Πολύ βελτιωμένοι οι μικροί, θέλουμε τώρα να σταθεροποιηθούμε σε αυτό το επίπεδο», σχολίασε για την αναμέτρηση ο Αντώνης Ταβερνάρης.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Παλαιστής, Μαρκάκης, Χρυσικόπουλος, Παστρικός, Σαράντος, Πολυμένος, Ζυγομήτρος, Ζούπα, Βέρρος, Μαγκλάρας, Αλεξανδράκης.
Ως αλλαγή αγωνίστηκαν: Μαντάς, Φωτείνης, Μίσιος, Σταθόπουλος, Βασιλείου.
Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 11 Μαΐου6-3ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΒΥΡΩΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 21 Απριλίου4-0ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΕΛΣΑ - SILGAN Spiliopoulos - School of Languages αξία - Όμιλος Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης - Φροντιστήρια αξία στο Χαλάνδρι, Χολαργό, Παπάγου, Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Νέο Ηράκλειο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γαβαθά Ταβέρνα - Το Στέκι του Ανδρέα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΑΛ. ΚΑΙ ΠΑΡ. ΚΑΡΜΠΑΔΑΚΗΣ - 4ty.gr I Love Souvlaki Platinum Facility Services e-moto.gr ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Vostok-Europe Γιασαφάκης Χρώματα Αυτοκινήτων Dole Hellas LTD Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS