Επίτιμα μέλη του ΔΣ οι Σπ. Γιασαφάκης και Ν. Μπαϊρακτάρης

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017, 09:45

Επίτιμα μέλη του ΔΣ οι Σπ. Γιασαφάκης και Ν. Μπαϊρακτάρης
Σύμβουλος επί των οικονομικών ο Μ. ΒουγιουκλάκηςΑκόμα πιο ισχυρός διοικητικά γίνεται ο Απόλλων Χαλανδρίου, με την προσθήκη δύο νέων (αλλά παλαιών στο σύλλογο) επίτιμων μελών, καθώς κι ενός συμβούλου επί των οικονομικών.
Κατόπιν εισήγησης του νέου προέδρου Βαγγέλη Ξυπολιτίδη, με τη σύμφωνη γνώμη όλων των μελών της διοίκησης και όπως προβλέπει το καταστατικό του συλλόγου, χρίζονται επίτιμα μέλη του ΔΣ ο Σπύρος Γιασαφάκης και ο Νίκος Μπαϊρακτάρης. Αμφότεροι έχουν προσφέρει ποικιλοτρόπως επί σειρά ετών στον Απόλλωνα, είναι... πιστοποιημένα Απόλλωνες και με χαρά αποδέχθηκαν την πρόταση του προέδρου, δηλώνοντας πρόθυμοι να βοηθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις τις προσπάθειες της νέας διοίκησης.

Παράλληλα, ρόλο συμβούλου σε θέματα οικονομικής διαχείρισης ανέλαβε ο Μάριος Βουγιουκλάκης, που και αυτός από τη μεριά του εκδήλωσε την όρεξη και την επιθυμία να συνδράμει με όποιον τρόπο μπορεί στην εύρυθμη λειτουργία του Απόλλωνα.
Άνδρες: επόμενος αγώνας
Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου15:00ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ
Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου1-0ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 23 Απριλίου3-0ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
e-moto.gr ΕΛΣΑ - SILGAN Platinum Facility Services Akis Coiffure ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης I Love Souvlaki Ζαχαροπλαστεία Ανδριάς ID SPORTS