Ο Κωνσταντίνος Ψάλλας στον Απόλλωνα

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017, 15:34

Ο Κωνσταντίνος Ψάλλας στον Απόλλωνα
Δεύτερη και τελευταία μεταγραφήΗ διοίκηση του Απόλλωνα Χαλανδρίου ανακοινώνει τη δεύτερη και τελευταία προσθήκη στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, μετά από εκείνη του Ιγνάτιου Αγκόλι.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε στην οικογένεια του Απόλλωνα τον Κωνσταντίνο Ψάλλα. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί εισήγηση του τεχνικού Χρήστου Βλάχου, που πέρα από την αγωνιστική του αξία, εκτιμά και το άψογο του χαρακτήρα του, στοιχείο αδιαπραγμάτευτο για την ένταξη οποιουδήποτε αθλητή στην ομάδα μας. Πρέπει, πάντως, να σημειωθεί ότι για την ολοκλήρωση της μεταγραφής έπαιξε καθοριστικό ρόλο και η έντονη επιθυμία του ίδιου του παίκτη να έρθει στον Απόλλωνα.
Ο Κωνσταντίνος (γεννηθείς το 1994) ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής του Αρη Χολαργού και από κει σε ηλικία 18 ετών μεταπήδησε στον γειτονικό ΟΦ Χολαργού, με τη φανέλα του οποίου μέχρι σήμερα κατέγραψε 95 συμμετοχές (1 γκολ) με την πρώτη ομάδα, καλύπτοντας όλες τις θέσεις της άμυνας.
Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και να είναι πάντα υγιής και δυνατός.
Άνδρες: επόμενος αγώνας
ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο:
Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου2-3ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου8-0ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. 1
vs
ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
e-moto.gr ΕΛΣΑ - SILGAN Διαλεκτικό - Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης I Love Souvlaki Platinum Facility Services Akis Coiffure ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS