Ο Κωνσταντίνος Ψάλλας στον Απόλλωνα

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017, 15:34

Ο Κωνσταντίνος Ψάλλας στον Απόλλωνα
Δεύτερη και τελευταία μεταγραφήΗ διοίκηση του Απόλλωνα Χαλανδρίου ανακοινώνει τη δεύτερη και τελευταία προσθήκη στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, μετά από εκείνη του Ιγνάτιου Αγκόλι.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε στην οικογένεια του Απόλλωνα τον Κωνσταντίνο Ψάλλα. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί εισήγηση του τεχνικού Χρήστου Βλάχου, που πέρα από την αγωνιστική του αξία, εκτιμά και το άψογο του χαρακτήρα του, στοιχείο αδιαπραγμάτευτο για την ένταξη οποιουδήποτε αθλητή στην ομάδα μας. Πρέπει, πάντως, να σημειωθεί ότι για την ολοκλήρωση της μεταγραφής έπαιξε καθοριστικό ρόλο και η έντονη επιθυμία του ίδιου του παίκτη να έρθει στον Απόλλωνα.
Ο Κωνσταντίνος (γεννηθείς το 1994) ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής του Αρη Χολαργού και από κει σε ηλικία 18 ετών μεταπήδησε στον γειτονικό ΟΦ Χολαργού, με τη φανέλα του οποίου μέχρι σήμερα κατέγραψε 95 συμμετοχές (1 γκολ) με την πρώτη ομάδα, καλύπτοντας όλες τις θέσεις της άμυνας.
Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και να είναι πάντα υγιής και δυνατός.
Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 11 Μαΐου6-3ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΒΥΡΩΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 21 Απριλίου4-0ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΕΛΣΑ - SILGAN Spiliopoulos - School of Languages αξία - Όμιλος Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης - Φροντιστήρια αξία στο Χαλάνδρι, Χολαργό, Παπάγου, Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Νέο Ηράκλειο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γαβαθά Ταβέρνα - Το Στέκι του Ανδρέα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΑΛ. ΚΑΙ ΠΑΡ. ΚΑΡΜΠΑΔΑΚΗΣ - 4ty.gr I Love Souvlaki Platinum Facility Services e-moto.gr ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Vostok-Europe Γιασαφάκης Χρώματα Αυτοκινήτων Dole Hellas LTD Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS