ΑΚΑΔΗΜΙΑ: Νέοι και Παίδες στους ισχυρούς!

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016, 13:34

ΑΚΑΔΗΜΙΑ: Νέοι και Παίδες στους ισχυρούς!
Η μπάλα συνεχίζεται και στις γιορτέςΟι κόποι τριών μηνών ανταμείφθηκαν και τόσο οι Παίδες όσο και οι Νέοι του Απόλλωνα θα συνεχίσουν την πορεία τους στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ στους ομίλους των ισχυρών.
Τα τελευταία χρόνια ο Απόλλων Χαλανδρίου καμαρώνει για τις επιτυχίες των ακαδημιών του (με τους Παίδες, μεταξύ άλλων, να χρίζονται πρωταθλητές Αθήνας επί δύο σερί σεζόν), έτσι και φέτος τα αγωνιστικά τμήματα Νέων και Παίδων πέτυχαν, αρχικά, το μίνιμουμ στόχο που είχε οριοθετηθεί από την αρχή της περιόδου.
Οι Παίδες είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση στους ισχυρούς εδώ και κάποιες εβδομάδες, οι Νέοι χρειάστηκε να περιμένουν ως την τελευταία αγωνιστική, όπου τελικά πήραν αυτό που δικαιούνταν και τους άξιζε.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές για την προσπάθεια και πάνω απ' όλα τους ίδιους τους αθλητές, που και οι ίδιοι γνωρίζουν ότι το ταβάνι τους είναι υψηλότερο!
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των εορτών και τα δύο τμήματα θα συμμετάσχουν σε τουρνουά. Οι Νέοι στο Χριστουγεννιάτικο της ΕΠΣΑ και οι Παίδες σε δύο διαφορετικά, αυτό της ΕΠΣΑ καθώς και στον προκριματικό του πασίγνωστου Elite Cup, όπου λαμβάνουν μέρος ΠΑΕ απ' όλη την Ελλάδα και καλύπτεται τηλεοπτικά από τα κανάλια Novasports.
Άνδρες: επόμενος αγώνας
Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου15:00ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου2-2ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου1-0ΔΑΦΝΗ ΑΘΗΝΩΝ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. 1
Γήπεδο: ΡΟΥΦ
e-moto.gr ΕΛΣΑ - SILGAN Διαλεκτικό - Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης I Love Souvlaki Platinum Facility Services Akis Coiffure ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS