ΠΑΙΔΕΣ: Ισοπαλία παρά το... μονότερμα

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016, 13:45

ΠΑΙΔΕΣ: Ισοπαλία παρά το... μονότερμα
ΓΣ Αργυρούπολης – Απόλλων 0-0Απώλεια βαθμών για την ομάδα μας στην Αργυρούπολη, «μαγική εικόνα» ωστόσο το 0-0.
Δεν κατάφεραν να λύσουν το... γόρδιο δεσμό του τοπικού ΓΣ Αργυρούπολης οι παίκτες του Απόλλωνα και παρά τη συντριπτική κατοχή μπάλας και τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν, δεν νίκησαν τον πολύ καλό αντίπαλο τερματοφύλακα.

Φυσικά, δεν τρέχει και τίποτα, ούτε η απώλεια αυτή θα έχει βαθμολογικές συνέπειες, αφού η ομάδα μας θα περάσει χωρίς πρόβλημα στη δεύτερη φάση. Ικανοποιημένος έμεινε και ο κόουτς Αντώνης Ταβερνάρης για την προσπάθεια και την ποιότητα του ποδοσφαίρου της ομάδας του, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Αυτό που πάντως θα πρέπει να καταλάβουν οι μικροί Απόλλωνες, είναι πως ό,τι κι αν συμβαίνει εκτός των γραμμών του γηπέδου, δεν θα πρέπει να τους επηρεάζει σε τίποτα. Υβρεις και προκλήσεις, σαν αυτές που συνάντησαν στο γήπεδο της Αργυρούπολης, θα αντιμετωπίσουν συχνά στην καριέρα τους. Το να παρασύρονται και να χάνουν το χρόνο τους, είναι και επιζήμιο αγωνιστικά για την ομάδα και όχι ωραίο για την εικόνα και τη φιλοσοφία που πρεσβεύουμε ως σύλλογος συνολικά.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σαραντόπουλος, Λαφιατής, Παπαθανάσης, Ντίνης, Μαζέτας, Χατζής, Βουγιουκλάκης, Αλεξανδράκης, Δασκαλάκης, Πανδής, Χαραλάμπους.

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν: Ψυκαράκης Γιάννης, Ψυκαράκης Νίκος, Σκόντζος, Αλαφοστέργιος, Τσιπίσης, Παγώνης, Νίκας.
Άνδρες: επόμενος αγώνας
Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου15:00ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ
Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου1-0ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 23 Απριλίου3-0ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
e-moto.gr ΕΛΣΑ - SILGAN Platinum Facility Services Akis Coiffure ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης I Love Souvlaki Ζαχαροπλαστεία Ανδριάς ID SPORTS