ΠΑΙΔΕΣ: Ισοπαλία παρά το... μονότερμα

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016, 13:45

ΠΑΙΔΕΣ: Ισοπαλία παρά το... μονότερμα
ΓΣ Αργυρούπολης – Απόλλων 0-0Απώλεια βαθμών για την ομάδα μας στην Αργυρούπολη, «μαγική εικόνα» ωστόσο το 0-0.
Δεν κατάφεραν να λύσουν το... γόρδιο δεσμό του τοπικού ΓΣ Αργυρούπολης οι παίκτες του Απόλλωνα και παρά τη συντριπτική κατοχή μπάλας και τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν, δεν νίκησαν τον πολύ καλό αντίπαλο τερματοφύλακα.
Φυσικά, δεν τρέχει και τίποτα, ούτε η απώλεια αυτή θα έχει βαθμολογικές συνέπειες, αφού η ομάδα μας θα περάσει χωρίς πρόβλημα στη δεύτερη φάση. Ικανοποιημένος έμεινε και ο κόουτς Αντώνης Ταβερνάρης για την προσπάθεια και την ποιότητα του ποδοσφαίρου της ομάδας του, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.
Αυτό που πάντως θα πρέπει να καταλάβουν οι μικροί Απόλλωνες, είναι πως ό,τι κι αν συμβαίνει εκτός των γραμμών του γηπέδου, δεν θα πρέπει να τους επηρεάζει σε τίποτα. Υβρεις και προκλήσεις, σαν αυτές που συνάντησαν στο γήπεδο της Αργυρούπολης, θα αντιμετωπίσουν συχνά στην καριέρα τους. Το να παρασύρονται και να χάνουν το χρόνο τους, είναι και επιζήμιο αγωνιστικά για την ομάδα και όχι ωραίο για την εικόνα και τη φιλοσοφία που πρεσβεύουμε ως σύλλογος συνολικά.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Σαραντόπουλος, Λαφιατής, Παπαθανάσης, Ντίνης, Μαζέτας, Χατζής, Βουγιουκλάκης, Αλεξανδράκης, Δασκαλάκης, Πανδής, Χαραλάμπους.
Ως αλλαγή αγωνίστηκαν: Ψυκαράκης Γιάννης, Ψυκαράκης Νίκος, Σκόντζος, Αλαφοστέργιος, Τσιπίσης, Παγώνης, Νίκας.
Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 11 Μαΐου6-3ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΒΥΡΩΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 21 Απριλίου4-0ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΕΛΣΑ - SILGAN Spiliopoulos - School of Languages αξία - Όμιλος Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης - Φροντιστήρια αξία στο Χαλάνδρι, Χολαργό, Παπάγου, Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Νέο Ηράκλειο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γαβαθά Ταβέρνα - Το Στέκι του Ανδρέα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΑΛ. ΚΑΙ ΠΑΡ. ΚΑΡΜΠΑΔΑΚΗΣ - 4ty.gr I Love Souvlaki Platinum Facility Services e-moto.gr ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Vostok-Europe Γιασαφάκης Χρώματα Αυτοκινήτων Dole Hellas LTD Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS