Ο «Παίκτης του μήνα» στον Απόλλωνα!

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016, 01:17

Ο «Παίκτης του μήνα» στον Απόλλωνα!
Σεπτέμβριος: Γαλανόπουλος και Κούκος το βραβείοΟ Απόλλων Χαλανδρίου καινοτομεί, για τα δεδομένα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου τουλάχιστον, θεσμοθετώντας έπαθλο για τον «Παίκτη του μήνα»! Καθώς, πάντως, τα βραβεία... δικά μας είναι και ό,τι θέλουμε τα κάνουμε, για το Σεπτέμβριο τιμήθηκαν δύο παίκτες, ο Γιώργος Γαλανόπουλος και ο Βασίλης Κούκος!
Ενας θεσμός πολύ διαδεδομένος στο εξωτερικό, ήρθε στον Απόλλωνα Χαλανδρίου ως μία μίνιμουμ ηθική επιβράβευση των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών του, που άλλωστε δεν έχουν οικονομικές απολαβές από το σύλλογο.
Τα κριτήρια για την επιλογή του «Παίκτη του μήνα», πάντως, δεν είναι αυστηρώς αγωνιστικά. Και αυτό γίνεται εύκολα κατανοητό, με την εξήγηση που ακολουθεί για τους δύο πρώτους βραβευθέντες, τον Γιώργο Γαλανόπουλο και τον Βασίλη Κούκο. «Κριτής» είναι ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Βλάχος, σε συνεννόηση με τη διοίκηση.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Αρχηγός, βασικός και στα τέσσερα επίσημα παιχνίδια της ομάδας το μήνα Σεπτέμβριο (τρία κυπέλλου, ένα πρωταθλήματος), με σταθερά καλή απόδοση και με 3 γκολ+2 ασίστ στο ενεργητικό του. Ηγετική προσωπικότητα, πολυσύνθετος παίκτης, με εμπειρίες από ανώτερες κατηγορίες. Με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια, θα ήταν ο μοναδικός «Παίκτης του μήνα».
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΚΟΣ

Ενα παιδί χτυπημένο από πολλούς τραυματισμούς, κατέβαλε τρομερή προσπάθεια φέτος στην προετοιμασία. «Στέγνωσε», ανέβασε πολύ τα επίπεδα της φυσικής του κατάστασης, ήταν βασικός στο πρώτο ματς κυπέλλου και έχασε τα άλλα τρία, διότι έπρεπε να αφαιρέσει τις βίδες από την τελευταία του εγχείριση στο χέρι. Το ίδιο βράδυ του χειρουργείου ήταν στο γήπεδο για προπόνηση και έβγαλε νωρίτερα τα ράμματα για να μπει να βοηθήσει την ομάδα. Παράδειγμα προς μίμηση.

Συγχαρητήρια και στους δύο! Μακάρι και οι επόμενοι μήνες να είναι καλοί για την ομάδα, έτσι ώστε να είναι και περισσότεροι οι υποψήφιοι κάθε φορά!
Πάμε Απολλωνάρα!
Άνδρες: επόμενος αγώνας
Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου15:00ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου2-2ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου1-0ΔΑΦΝΗ ΑΘΗΝΩΝ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. 1
Γήπεδο: ΡΟΥΦ
e-moto.gr ΕΛΣΑ - SILGAN Διαλεκτικό - Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης I Love Souvlaki Platinum Facility Services Akis Coiffure ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS