ΑΝΔΡΕΣ: Ανακοίνωση νέου προπονητή

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016, 22:38

ΑΝΔΡΕΣ: Ανακοίνωση νέου προπονητή
Ο Χρήστος Βλάχος στο τιμόνιΗ διοίκηση του Απόλλωνα Χαλανδρίου ανακοινώνει το νέο προπονητή της ανδρικής ομάδας, που θα είναι ο Χρήστος Βλάχος.
Καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα Χαλανδρίου τον Χρήστο Βλάχο. Στο πρόσωπό του διακρίνουμε έναν πολύ ελπιδοφόρο προπονητή, που ταιριάζει στη φιλοσοφία μας και συγκεντρώνει όλες τις προϋποθέσεις ώστε, σε βάθος χρόνου, να εξελίξει και να βελτιώσει την ομάδα μας. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και να μακροημερεύσει στον Απόλλωνα!
Δήλωση Χρήστου Βλάχου
«Χαίρομαι ιδιαίτερα που από σήμερα ξεκινάει η συνεργασία με ένα ιστορικό και τόσο οργανωμένο σωματείο όπως είναι ο Απόλλωνας Χαλανδρίου. Από την πρώτη στιγμή με κέρδισε ο τρόπος που λειτουργούν και η αγάπη για την ομάδα των ανθρώπων της διοίκησης, αλλά και η προοπτική συνεργασίας με ανθρώπους που εκτιμώ πολύ, αγαπάνε το ποδόσφαιρο και έχουν πολύ σωστή φιλοσοφία. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε πρώτα μια μεγάλη οικογένεια στα αποδυτήρια, να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουμε μια πολύ δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα. Ομάδα που με τη δύναμη που της δίνει η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες της να έχει την προοπτική να γίνει η ομάδα του μέλλοντος».
Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 11 Μαΐου6-3ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΒΥΡΩΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 21 Απριλίου4-0ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΕΛΣΑ - SILGAN Spiliopoulos - School of Languages αξία - Όμιλος Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης - Φροντιστήρια αξία στο Χαλάνδρι, Χολαργό, Παπάγου, Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Νέο Ηράκλειο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γαβαθά Ταβέρνα - Το Στέκι του Ανδρέα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΑΛ. ΚΑΙ ΠΑΡ. ΚΑΡΜΠΑΔΑΚΗΣ - 4ty.gr I Love Souvlaki Platinum Facility Services e-moto.gr ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Vostok-Europe Γιασαφάκης Χρώματα Αυτοκινήτων Dole Hellas LTD Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS