ΑΚΑΔΗΜΙΑ: Αφιέρωμα του pamesports.gr!

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016, 17:16

ΑΚΑΔΗΜΙΑ: Αφιέρωμα του pamesports.gr!
«Δώστε την μπάλα στον μικρό»Μεγάλο αφιέρωμα του www.pamesports.gr στην Ακαδημία του Απόλλωνα Χαλανδρίου και κατ' επέκταση στην ομάδα μας! Ευχαριστούμε!
 
Απόγευμα Σαββάτου. Ο καφές για τους γονείς «μυρίζει» γρασίδι. Είναι η ίδια μυρωδιά που τραβάει σαν μαγνήτης πιτσιρικάδες και εφήβους, να παίξουν ποδόσφαιρο. Το γήπεδο βρίσκεται πίσω από το νομισματοκοπείο Αθηνών. Οι φωνές των εκστασιασμένων μπαλαδόρων, θαρρείς ότι «διασχίζουν» την Μεσογείων και φτάνουν σε όλο το Λεκανοπέδιο, ικανές να ξεσηκώσουν και τους πιο "τεμπέληδες" για ένα οικογενειακό διπλό.
Αποτελεί καμάρι για τους προπονητές που εργάζονται σε ένα τέτοιο project. Δουλεύοντας με τους εν δυνάμει πρωταγωνιστές του αύριο, αποτελεί την μεγαλύτερη πρόκληση. Σε αυτές τις περιπτώσεις λένε ότι έστω κι ένας ποδοσφαιριστής να βγει απο το πρόγραμμα θα είναι επιτυχία. Στη περίπτωση του Απόλλωνα Χαλανδρίου είναι πολλοί περισσότεροι.
Ο σύλλογος τροφοδοτεί πιστά με ποδοσφαιριστές τα τμήματα υποδομών, πρωτοκλασσάτων ελληνικών ομάδων: «Αισίως φτάνουμε στον έβδομο χρόνο που κάνουμε αυτή τη δουλειά. Είμαστε 13 προπονητές και περίπου 430 παιδιά αυτή τη στιγμή. Μιλάμε για παιδιά από 5 έως 18 ετών. Αισθανόμαστε ικανοποιημένοι και λίγο δικαιωμένοι που υπάρχει ζήτηση για τους ποδοσφαιριστές μας, τροφοδοτώντας τα τμήματα Κ15 της ΑΕΚ, του Ατρόμητου, του Ολυμπιακού και άλλων μεγάλων ομάδων» αναφέρει ο Γιάννης Γουρδουμπάς, επικεφαλής προπονητής, ο οποίος όση ώρα συζητάμε, τρέχει να προλάβει εστίες μικροκαυγάδων για μία χαμένη κατοχή της μπάλας.
Στο τεχνικό τιμ, εκτός από όρεξη για δουλειά, υπάρχει ικανοποίηση και περηφάνια για την πρόοδο του σωματείου. Παρ' όλα αυτά «εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Πάντοτε υπάρχουν τεράστια περιθώρια ανάπτυξης. Αν θες να σου συνωψίσω σε μία φράση την επιτυχία του συλλόγου είναι ότι αντρική μας ομάδα απαρτίζεται αμιγώς από παιδιά που έχουν βγει από τις υποδομές του Απόλωνα Χαλανδρίου».
Στη Β' Αθηνών αγωνίζεται η αντρική ομάδα, αποτελώντας την επιτομή του ερασιτεχνικού σωματείου. Δεν υπάρχει αθλητής που να κερδίζει χρήματα από την ενασχόληση με την ομάδα.
Οσο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας προπονητής στις ακαδημίες είναι το εξής ένα: «Οι γονείς! Ονειρεύονται και πιστεύουν για το παιδί ότι είναι Ζιντάν, Μέσι και Ρονάλντο μαζί! Στα σοβαρά με τους γονείς είμαστε συνεργάσιμοι και συζητάμε τα πάντα, κάθε λογής προβληματισμό. Αμα δεν υπήρχαν οι γονείς δεν θα υπήρχαν τα παιδιά (γέλια). Προσπαθούμε και αντιμετώπιζουμε ολες τις καταστάσεις με χιούμορ».
Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 11 Μαΐου6-3ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΒΥΡΩΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 21 Απριλίου4-0ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΕΛΣΑ - SILGAN Spiliopoulos - School of Languages αξία - Όμιλος Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης - Φροντιστήρια αξία στο Χαλάνδρι, Χολαργό, Παπάγου, Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Νέο Ηράκλειο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γαβαθά Ταβέρνα - Το Στέκι του Ανδρέα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΑΛ. ΚΑΙ ΠΑΡ. ΚΑΡΜΠΑΔΑΚΗΣ - 4ty.gr I Love Souvlaki Platinum Facility Services e-moto.gr ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Vostok-Europe Γιασαφάκης Χρώματα Αυτοκινήτων Dole Hellas LTD Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS