Φίλιππος Κοτσαύτης: «Ευχαριστώ»

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016, 17:26

Φίλιππος Κοτσαύτης: «Ευχαριστώ»
Η φετινή χρονιά στον Απόλλωνα σημαδεύτηκε από την αποχώρηση του «τελευταίου των Μοϊκανών». Πέρσι ήταν ο Ακης Φελέκης, φέτος ο Φίλιππος Κοτσαύτης... Ο capitano γράφει στο σάιτ της ομάδας και στέλνει τα δικά του ευχαριστώ...
Στο μικρόκοσμο του καθενός υπάρχουν στιγμές που τον κάνουν και νιώθει πλήρης.
Το χειροκρότημα φιλάθλων, συμπαικτών και αντιπάλων, στο τελευταίο μου επίσημο παιχνίδι, ήταν μία τέτοια στιγμή και θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην καρδιά μου.
Το pasillo πριν τη βράβευσή μου, από ποδοσφαιριστές με τους οποίους στη διαδρομή είκοσι ετών στον Απόλλωνα είχα την τιμή να μοιραστώ τα ίδια αποδυτήρια και τις ίδιες αγωνίες, είναι η μεγαλύτερή μου ανταμοιβή.
1996-2016, είκοσι χρόνια γεμάτα συναίσθημα. Χαρές, λύπες, γέλια, κλάματα, τραυματισμοί. Το στοίχημα που έβαλα με τον εαυτό μου, μετά και το τρίτο χειρουργείο στον ώμο, ήταν ότι από το γήπεδο θα φύγω όρθιος. Ε, αυτό το στοίχημα δεν θα το 'χανα με τίποτα.
Ευχαριστώ πρώτα και πάνω απ' όλα τους συμπαίκτες μου. Νιώθω πραγματικά ευλογημένος που στην πορεία αυτή γνώρισα εξαιρετικούς χαρακτήρες και κέρδισα παντοτινούς φίλους. Η υπογεγραμμένη απ' όλους σας φανέλα με το Νο. 4 είναι πλέον το πολυτιμότερο κομμάτι της συλλογής μου.
Ευχαριστώ όλους τους προπονητές μου – και δεν θα μπορούσα να μην κάνω ειδική αναφορά στο δίδυμο Αλεξόπουλου-Κωνσταντινίδη, γιατί με αυτούς έπιασα, πιστεύω, το πικ της απόδοσής μου και μαζί τους γράψαμε χρυσές σελίδες στην ιστορία του Απόλλωνα.
Ευχαριστώ τους διοικούντες των τελευταίων ετών, γιατί έβγαλαν την ομάδα από το μαύρο σκοτάδι και την έχουν κάνει σήμερα αντικείμενο θαυμασμού σε όλη την Αθήνα. Δεν θα γράψω ονόματα, για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, ξέρουν όμως εκείνοι.
Ευχαριστώ τους γονείς μου για τη στήριξη στις δύσκολες στιγμές, τους απλούς φιλάθλους του Απόλλωνα που μπορεί και να βαρέθηκαν να με βλέπουν κάθε Σαββατοκύριακο στα γήπεδα.
Ευχαριστώ, τέλος, την Εμμανουέλα που ανέχεται την τρέλα μου.
Αυτό ήταν, λοιπόν. Ωρα να περάσω στην απέναντι όχθη και από το νευραλγικό πόστο του γενικού αρχηγού να συνεχίσω να υπηρετώ την ομάδα μου, αυτήν που πριν 20 χρόνια αγνοούσα την ύπαρξή της και σήμερα αποτελεί για μένα τρόπο ζωής.
Πάμε Απολλωνάρα!
https://www.facebook.com/apollonhalandriou/videos/877735065670271/
Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 11 Μαΐου6-3ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΒΥΡΩΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 21 Απριλίου4-0ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΕΛΣΑ - SILGAN Spiliopoulos - School of Languages αξία - Όμιλος Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης - Φροντιστήρια αξία στο Χαλάνδρι, Χολαργό, Παπάγου, Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Νέο Ηράκλειο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γαβαθά Ταβέρνα - Το Στέκι του Ανδρέα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΑΛ. ΚΑΙ ΠΑΡ. ΚΑΡΜΠΑΔΑΚΗΣ - 4ty.gr I Love Souvlaki Platinum Facility Services e-moto.gr ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Vostok-Europe Γιασαφάκης Χρώματα Αυτοκινήτων Dole Hellas LTD Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS