ΑΝΔΡΕΣ: Ανακοίνωση νέου προπονητή

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015, 21:07

ΑΝΔΡΕΣ: Ανακοίνωση νέου προπονητή
Ο Νίκος Νικολακόπουλος στο τιμόνιΗ διοίκηση του Απόλλωνα Χαλανδρίου καλωσορίζει στην οικογένεια του συλλόγου τον Νίκο Νικολακόπουλο, που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας.
Αποτελεί κοινή πεποίθηση όλων στον Απόλλωνα, ότι η βαθμολογική θέση της ομάδας δεν αρμόζει στην ποιότητα παικτών που διαθέτει. Ετσι, η απόφαση της διοίκησης για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, πάρθηκε από κοινού με τον έως τώρα τεχνικό Αντώνη Ταβερνάρη.

«Η διοίκηση του Απόλλωνα Χαλανδρίου καλωσορίζει στην οικογένεια του συλλόγου τον Νίκο Νικολακόπουλο, κάτοχο διπλώματος UEFA Β και μέχρι πρότινος προπονητή του ΟΦ Χολαργού. Του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει και ευελπιστεί σε μακροχρόνια και αποδοτική συνεργασία. Ταυτόχρονα, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Αντώνη Ταβερνάρη για το έργο που προσέφερε στην πρώτη ομάδα τον ένα χρόνο που πέρασε και θα συνεχίσει να προσφέρει μέσω των ακαδημιών».

Ο νέος τεχνικός της πρώτης ομάδας θα παρουσιαστεί στους παίκτες από το γενικό αρχηγό Βαγγέλη Ξυπολιτίδη, πριν το φιλικό της Δευτέρας (28/12) με την Πέρα Κλουμπ.
Άνδρες: επόμενος αγώνας
Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου16:00ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου4-0ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΖΗΡΙΝΕΙΟΥ
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου2-2ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. 1
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
e-moto.gr ΕΛΣΑ - SILGAN Διαλεκτικό - Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης I Love Souvlaki Platinum Facility Services Akis Coiffure ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS