ΑΚΑΔΗΜΙΑ: Νέος προπονητής

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015, 11:08

ΑΚΑΔΗΜΙΑ: Νέος προπονητής
Για τη φυσική κατάστασηΗ ακαδημία του Απόλλωνα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Παναγιώτη Γουδέλη, που ειδικεύεται στη βελτιστοποίηση φυσικής κατάστασης των αθλητών. Ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ
Φυσική Κατάσταση με απλά λόγια είναι η ικανότητα του ανθρώπινου σώματος να βρίσκεται σε ετοιμότητα για να μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να λειτουργεί με δύναμη, χωρίς υπερβολική κόπωση και με περίσσεια ενέργεια. Αυτό του επιτρέπει να εμπλακεί σε οποιαδήποτε δραστηριότητα (άσκηση) κατά τη διάρκεια της προπόνησης ή του αγώνα και κάτω από οποιαδήποτε κατάσταση άγχους - πίεσης.
Η φυσική κατάσταση δεν έχει να κάνει με το αν είσαι λεπτός ή βαρύς, κοντός ή ψηλός, ή αν διαθέτεις πολλούς μύες. Πρόκειται για έναν συνδυασμό, πνευματικών και κινητικών ιδιοτήτων (νευρομυϊκών συναρμογών) που μας επιτρέπουν να αποδίδουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας στην εκτέλεση συγκεκριμένων φυσικών δραστηριοτήτων έχοντας πάντα την απαιτούμενη ενεργητικότητα.
Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο τη βελτίωση των κινητικών και πνευματικών δεξιοτήτων του ποδοσφαιριστή καθώς και τη μέγιστη αξιοποίησή τους. Αφορά παιδιά ηλικίας 9 ετών και πάνω. Οι ενδιαφερόμενοι, καλούνται να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία της ακαδημίας, για όλες τις λεπτομέρειες.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΟΥΔΕΛΗ
Ο Παναγιώτης Γουδέλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαλάνδρι Αττικής. Η κλίση του στον αθλητισμό δεν άργησε να φανεί. Σε ηλικία μόλις εννέα ετών, έδωσε τους πρώτους του αγώνες  στο άθλημα του στίβου.  Ασχολήθηκε παράλληλα και με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, έως τα δεκαπέντε του χρόνια. Σε ηλικία δεκαέξι ετών (οπότε κι έγινε η τελική μεταπήδησή του στο άθλημα του στίβου) κερδίζει την πρώτη διάκριση, στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες. Στη 10χρονη περίπου καριέρα του ως αθλητής του Αλματος σε Μήκος μετράει αρκετές διακρίσεις  κυρίως σε πανελλήνιο επίπεδο συμμετέχοντας στην εθνική ομάδα για έξι συνεχόμενα χρόνια.
Εισάγεται στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1992 και αποκτά το πτυχίο του το 1997, με ειδικότητα στον «Κλασικό Αθλητισμό». Το 1997 μεταβαίνει σε Πανεπιστήμιο του Βελγίου (Universite libre de Bruxelles), για τη μεταπτυχιακή του ειδίκευση, στο Sports Management και εργάζεται παράλληλα στην ελληνική κοινότητα ως Γυμναστής-Προπονητής στις ομάδες ποδοσφαίρου.
Το 2003, εργάζεται για την Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004, ως Διευθυντής Εγκατάστασης Μαραθωνίου Δρόμου και ως Υποδιευθυντής Εγκατάστασης Ποδηλασίας Αντοχής Δρόμου.
Το 2005 εισέρχεται στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, ως Μεταπτυχιακός Φοιτητής στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων και Μηχανικών Υπολογιστών οπού και το 2007 αποκτά το πτυχίο με την ειδικότητα  «Τεχνολογία Πληροφοριακών Συστημάτων». Παράλληλα εργάζεται στον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Χαλανδρίου, ως Τεχνικός Σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού.
Από το 2006 και έπειτα ασχολείται συστηματικά με τη βελτιστοποίηση της φυσικής κατάστασης αθλητών ποδοσφαίρου και μπάσκετ, ερασιτεχνικού και επαγγελματικού επιπέδου, καθώς και αθλητών που σχετίζονται με αθλήματα-αγωνίσματα αντοχής (Μαραθώνιος –Αγώνες Αντοχής Βουνού – Τρίαθλο).

Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 11 Μαΐου6-3ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΒΥΡΩΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 21 Απριλίου4-0ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΕΛΣΑ - SILGAN Spiliopoulos - School of Languages αξία - Όμιλος Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης - Φροντιστήρια αξία στο Χαλάνδρι, Χολαργό, Παπάγου, Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Νέο Ηράκλειο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γαβαθά Ταβέρνα - Το Στέκι του Ανδρέα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΑΛ. ΚΑΙ ΠΑΡ. ΚΑΡΜΠΑΔΑΚΗΣ - 4ty.gr I Love Souvlaki Platinum Facility Services e-moto.gr ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Vostok-Europe Γιασαφάκης Χρώματα Αυτοκινήτων Dole Hellas LTD Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS