ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Στις 19 Ιουνίου γιορτάζουμε!

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015, 15:10

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Στις 19 Ιουνίου γιορτάζουμε!
Τελετή λήξης 2014-15Την Παρασκευή 19 Ιουνίου στο γήπεδο της ομάδας, η οικογένεια του Απόλλωνα Χαλανδρίου γιορτάζει
Μία ακόμα ποδοσφαιρική σεζόν έφτασε στο τέλος της και επεφύλασσε πολλές συγκινήσεις σε όλα τα τμήματα του Απόλλωνα Χαλανδρίου.

Η ανδρική ομάδα, μετά από ένα άσχημο ξεκίνημα, κατέλαβε την 9η θέση στο πρωτάθλημα της Β' Αθηνών, το εφηβικό έφτασε μέχρι τους «16» καλύτερους της Αθήνας (όπου αποκλείστηκε στη διαδικασία των πέναλτι), ενώ οι Παίδες αναδείχθηκαν πρωταθλητές! Πλούσια, όπως κάθε χρονιά, ήταν η δράση και στις μικρότερες ηλικίες, με την ακαδημία του Απόλλωνα να διαφημίζεται σε όλα τα γήπεδα της πρωτεύουσας, πρώτα και κύρια για το ήθος των συμμετεχόντων (προπονητών και ποδοσφαιριστών) και ακολούθως και για την αγωνιστική τους παρουσία.

Η οικογένεια του Απόλλωνα, λοιπόν, έχει κάθε λόγο να γιορτάζει! Ετσι, την Παρασκευή 19 Ιουνίου στο γήπεδο της ομάδας θα πραγματοποιηθεί μεγάλη εκδήλωση-τελετή λήξης, συνοδεία μουσικής και φαγητού, και προσκεκλημένοι είναι όλοι οι φίλοι του Απόλλωνα, όλο το Κάτω Χαλάνδρι, όλο το Χαλάνδρι!

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, έχει ως εξής:

  • 18:50-19:10 Αγώνες επίδειξης, Παίδες-Παμπαίδες.

  • 19:20-19:40 Αγώνες επίδειξης, Τζούνιορ.

  • 19:50-20:10 Αγώνες επίδειξης, Αστεράκια, Προτζούνιορ,

  • 20:20-21:05 Αγώνες επίδειξης, Ανδρες-Νέοι-Παίδες.

  • 21:20 Χαιρετισμός από τον δήμαρχο Χαλανδρίου κ. Σίμο Ρούσσο, τον Ενωσιακό προπονητή κ. Τάσο Δημητρίου, τον πρόεδρο της ομάδας Αντώνη Μαραγκουδάκη, τον τεχνικό διευθυντή Αντώνη Ταβερνάρη και τον υπεύθυνο υποδομών Γιάννη Γουρδουμπά.

  • 21:30 Απονομή τιμητικής πλακέτας στον Ακη Φελέκη, εμβληματική μορφή κι επί σειρά ετών εκ των αρχηγών της ομάδας, για τη μεγάλη του και πολύπλευρη προσφορά στο σύλλογο.

  • 21:40 Απονομή τιμητικής πλακέτας στον Ενωσιακό προπονητή κ. Τάσο Δημητρίου και τον δημοσιογράφο κ. Γιώργο Ζουρίδη, για τη μακρόχρονη προσφορά τους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

  • 21:50 Βράβευση προπονητών και επιτυχόντων στις Πανελλήνιες εξετάσεις.






Άνδρες: επόμενος αγώνας
Κυριακή, 25 Νοεμβρίου15:00ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟΥ (Σ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 17 Νοεμβρίου4-0ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΡΟΥΦ
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 17 Νοεμβρίου2-2ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. 1
Γήπεδο: ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ
e-moto.gr ΕΛΣΑ - SILGAN Διαλεκτικό - Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης I Love Souvlaki Platinum Facility Services Akis Coiffure ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS