ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Στις 19 Ιουνίου γιορτάζουμε!

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015, 15:10

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Στις 19 Ιουνίου γιορτάζουμε!
Τελετή λήξης 2014-15Την Παρασκευή 19 Ιουνίου στο γήπεδο της ομάδας, η οικογένεια του Απόλλωνα Χαλανδρίου γιορτάζει
Μία ακόμα ποδοσφαιρική σεζόν έφτασε στο τέλος της και επεφύλασσε πολλές συγκινήσεις σε όλα τα τμήματα του Απόλλωνα Χαλανδρίου.
Η ανδρική ομάδα, μετά από ένα άσχημο ξεκίνημα, κατέλαβε την 9η θέση στο πρωτάθλημα της Β' Αθηνών, το εφηβικό έφτασε μέχρι τους «16» καλύτερους της Αθήνας (όπου αποκλείστηκε στη διαδικασία των πέναλτι), ενώ οι Παίδες αναδείχθηκαν πρωταθλητές! Πλούσια, όπως κάθε χρονιά, ήταν η δράση και στις μικρότερες ηλικίες, με την ακαδημία του Απόλλωνα να διαφημίζεται σε όλα τα γήπεδα της πρωτεύουσας, πρώτα και κύρια για το ήθος των συμμετεχόντων (προπονητών και ποδοσφαιριστών) και ακολούθως και για την αγωνιστική τους παρουσία.
Η οικογένεια του Απόλλωνα, λοιπόν, έχει κάθε λόγο να γιορτάζει! Ετσι, την Παρασκευή 19 Ιουνίου στο γήπεδο της ομάδας θα πραγματοποιηθεί μεγάλη εκδήλωση-τελετή λήξης, συνοδεία μουσικής και φαγητού, και προσκεκλημένοι είναι όλοι οι φίλοι του Απόλλωνα, όλο το Κάτω Χαλάνδρι, όλο το Χαλάνδρι!
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, έχει ως εξής:
  • 18:50-19:10 Αγώνες επίδειξης, Παίδες-Παμπαίδες.
  • 19:20-19:40 Αγώνες επίδειξης, Τζούνιορ.
  • 19:50-20:10 Αγώνες επίδειξης, Αστεράκια, Προτζούνιορ,
  • 20:20-21:05 Αγώνες επίδειξης, Ανδρες-Νέοι-Παίδες.
  • 21:20 Χαιρετισμός από τον δήμαρχο Χαλανδρίου κ. Σίμο Ρούσσο, τον Ενωσιακό προπονητή κ. Τάσο Δημητρίου, τον πρόεδρο της ομάδας Αντώνη Μαραγκουδάκη, τον τεχνικό διευθυντή Αντώνη Ταβερνάρη και τον υπεύθυνο υποδομών Γιάννη Γουρδουμπά.
  • 21:30 Απονομή τιμητικής πλακέτας στον Ακη Φελέκη, εμβληματική μορφή κι επί σειρά ετών εκ των αρχηγών της ομάδας, για τη μεγάλη του και πολύπλευρη προσφορά στο σύλλογο.
  • 21:40 Απονομή τιμητικής πλακέτας στον Ενωσιακό προπονητή κ. Τάσο Δημητρίου και τον δημοσιογράφο κ. Γιώργο Ζουρίδη, για τη μακρόχρονη προσφορά τους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
  • 21:50 Βράβευση προπονητών και επιτυχόντων στις Πανελλήνιες εξετάσεις.
Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 11 Μαΐου6-3ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΒΥΡΩΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 21 Απριλίου4-0ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΕΛΣΑ - SILGAN Spiliopoulos - School of Languages αξία - Όμιλος Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης - Φροντιστήρια αξία στο Χαλάνδρι, Χολαργό, Παπάγου, Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Νέο Ηράκλειο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γαβαθά Ταβέρνα - Το Στέκι του Ανδρέα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΑΛ. ΚΑΙ ΠΑΡ. ΚΑΡΜΠΑΔΑΚΗΣ - 4ty.gr I Love Souvlaki Platinum Facility Services e-moto.gr ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Vostok-Europe Γιασαφάκης Χρώματα Αυτοκινήτων Dole Hellas LTD Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS