ΑΝΔΡΕΣ: Και ο αγώνας συνεχίζεται...

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015, 20:27

ΑΝΔΡΕΣ: Και ο αγώνας συνεχίζεται...
Απόλλων – Αστέρας Εξ. 0-0Δεν μπόρεσε η ομάδα μας να κάμψει την αντίσταση του Αστέρα Εξαρχείων, σε ένα σημαντικό και για τους δύο παιχνίδι. Μάλλον δίκαιη η ισοπαλία, που ευχαρίστησε περισσότερο τους φιλοξενούμενους. Οι λογαριασμοί, πάντως, θα γίνουν στο τέλος και μόνο τότε θα μπορεί κανείς να πει αν πρόκειται για έναν χρήσιμο βαθμό ή όχι.
Ο Απόλλωνας είχε περισσότερο την μπάλα, η εδαφική του υπεροχή όμως δεν μετουσιώθηκε σε πολλές φάσεις, αφού και τα αρκετά στημένα που κερδήθηκαν (κόρνερ και φάουλ) δεν αξιοποιήθηκαν. Σε ένα εξ αυτών, στο α' μέρος, ο γκολκίπερ απέκρουσε δύσκολα την απευθείας εκτέλεση του Κυρίτση.
Κλασικότερη ευκαιρία για την ομάδα μας εκείνη του Γκρέμο, προς το τέλος του ματς, όταν από παράλληλη μπαλιά από δεξιά, και με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα, το πλασέ του ήταν άστοχο. Από την άλλη, οι απειλές που δεχθήκαμε ήταν λίγες και για την ακρίβεια δύο στις αρχές του β' μέρους, με ένα μακρινό σουτ που απέκρουσε ο Κτενιαδάκης και η μπάλα βρήκε δοκάρι, και όταν από λάθος γύρισμα, πάλι ο 'Μανόλο' επενέβη έγκαιρα.
Με λίγα λόγια, ήταν ένα κλασικό ματς μεταξύ δύο ομάδων με μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς, που όποια έβαζε γκολ θα έκανε μάλλον και καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση της νίκης. Το γκολ δεν ήρθε ποτέ, στο τέλος επήλθε συμβιβασμός και ο... αγώνας συνεχίζεται.
Οχτώ αγωνιστικές ακόμα και το έργο αυτό θα είναι μέχρι το τέλος, με την ομάδα μας τουλάχιστον να έχει ως κεκτημένο ότι πλέον είναι δυσκολοκατάβλητη και... ενοχλητικός αντίπαλος για όλους.
Πάμε Απολλωνάρα!
ΑΠΟΛΛΩΝ: Κτενιαδάκης, Κοτσαύτης, Λισγάρης, Τσεσμελής, Κούκος Θ., Παναγιώτου, Παπουτσής (56' Γκάνιας), Γαλανόπουλος, Κανδεράκης, Κυρίτσης (46' Ισμέρης), Γκρέμο.
Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 11 Μαΐου6-3ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΒΥΡΩΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 21 Απριλίου4-0ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΕΛΣΑ - SILGAN Spiliopoulos - School of Languages αξία - Όμιλος Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης - Φροντιστήρια αξία στο Χαλάνδρι, Χολαργό, Παπάγου, Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Νέο Ηράκλειο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γαβαθά Ταβέρνα - Το Στέκι του Ανδρέα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΑΛ. ΚΑΙ ΠΑΡ. ΚΑΡΜΠΑΔΑΚΗΣ - 4ty.gr I Love Souvlaki Platinum Facility Services e-moto.gr ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Vostok-Europe Γιασαφάκης Χρώματα Αυτοκινήτων Dole Hellas LTD Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS