ΑΝΔΡΕΣ: «Χ»αμένη ευκαιρία

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014, 19:00

ΑΝΔΡΕΣ: «Χ»αμένη ευκαιρία
Κρόνος Αθηνών – Απόλλων 1-1Μισοάδειο ή μισογεμάτο, το ποτήρι μπορεί να το δει κανείς όπως θέλει για το αποτέλεσμα της ομάδας μας στην Αλεπότρυπα, σίγουρα πάντως υπήρξε αισθητή βελτίωση και στο τέλος φύγαμε ατενίζοντας με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.
Ο Απόλλωνας προηγήθηκε στο 8' με τον Δημήτρη Παπουτσή, που εκμεταλλεύτηκε το μπέρδεμα στην αντίπαλη άμυνα, ένα γκολ που μας ηρέμησε έπειτα από ένα όχι και τόσο καλό μπάσιμο στο ματς. Το υπόλοιπο ημίχρονο κύλησε υπό τον έλεγχό μας, χωρίς να απειληθούμε σοβαρά.
Στο β' μέρος είχαμε περισσότερους χώρους, κυκλοφορήσαμε κατά διαστήματα καλά και στρωτά την μπάλα και χάσαμε δύο εκπληκτικές ευκαιρίες για το 0-2 που θα τέλειωναν το ματς. Ως γνωστό, στο ποδόσφαιρο τιμωρείται η ομάδα που δεν αξιοποιεί τις κλασικές της φάσεις, έτσι στο 82' ήρθε η ισοφάριση με κεφαλιά σε στημένο.
Μας μένει η πίκρα και η εντύπωση ότι χάθηκαν δύο πολύτιμοι βαθμοί, από την άλλη πάντως η ομάδα μας στο ντεμπούτο των Αντώνη Ταβερνάρη – Ξένου Πανουργιά στον πάγκο, έβγαλε πολύ μεγάλη μαχητικότητα, έβγαλε θέληση και τελικές που είχαμε... ξεχάσει πως ήταν και έκανε μια συνολικά πολύ πειθαρχημένη και σαφέστατα προς το σωστό δρόμο εμφάνιση.
Αν συνεχίσουμε έτσι, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Κτενιαδάκης, Αρτσάνος, Τσεσμελής (80' Κωνσταντάκης), Κούκος Θ., Παναγιώτου, Λισγάρης, Παπουτσής, Κανδεράκης, Ισμέρης (89' Συγγρός), Γκάνιας (70' Κασσαβέτης), Γκρέμο.
Άνδρες: επόμενος αγώνας
ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο:
Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου2-3ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου8-0ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. 1
vs
ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
e-moto.gr ΕΛΣΑ - SILGAN Διαλεκτικό - Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης I Love Souvlaki Platinum Facility Services Akis Coiffure ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS