ΑΝΔΡΕΣ: «Χ»αμένη ευκαιρία

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014, 19:00

ΑΝΔΡΕΣ: «Χ»αμένη ευκαιρία
Κρόνος Αθηνών – Απόλλων 1-1Μισοάδειο ή μισογεμάτο, το ποτήρι μπορεί να το δει κανείς όπως θέλει για το αποτέλεσμα της ομάδας μας στην Αλεπότρυπα, σίγουρα πάντως υπήρξε αισθητή βελτίωση και στο τέλος φύγαμε ατενίζοντας με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.
Ο Απόλλωνας προηγήθηκε στο 8' με τον Δημήτρη Παπουτσή, που εκμεταλλεύτηκε το μπέρδεμα στην αντίπαλη άμυνα, ένα γκολ που μας ηρέμησε έπειτα από ένα όχι και τόσο καλό μπάσιμο στο ματς. Το υπόλοιπο ημίχρονο κύλησε υπό τον έλεγχό μας, χωρίς να απειληθούμε σοβαρά.
Στο β' μέρος είχαμε περισσότερους χώρους, κυκλοφορήσαμε κατά διαστήματα καλά και στρωτά την μπάλα και χάσαμε δύο εκπληκτικές ευκαιρίες για το 0-2 που θα τέλειωναν το ματς. Ως γνωστό, στο ποδόσφαιρο τιμωρείται η ομάδα που δεν αξιοποιεί τις κλασικές της φάσεις, έτσι στο 82' ήρθε η ισοφάριση με κεφαλιά σε στημένο.
Μας μένει η πίκρα και η εντύπωση ότι χάθηκαν δύο πολύτιμοι βαθμοί, από την άλλη πάντως η ομάδα μας στο ντεμπούτο των Αντώνη Ταβερνάρη – Ξένου Πανουργιά στον πάγκο, έβγαλε πολύ μεγάλη μαχητικότητα, έβγαλε θέληση και τελικές που είχαμε... ξεχάσει πως ήταν και έκανε μια συνολικά πολύ πειθαρχημένη και σαφέστατα προς το σωστό δρόμο εμφάνιση.
Αν συνεχίσουμε έτσι, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Κτενιαδάκης, Αρτσάνος, Τσεσμελής (80' Κωνσταντάκης), Κούκος Θ., Παναγιώτου, Λισγάρης, Παπουτσής, Κανδεράκης, Ισμέρης (89' Συγγρός), Γκάνιας (70' Κασσαβέτης), Γκρέμο.
Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 11 Μαΐου6-3ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΒΥΡΩΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 21 Απριλίου4-0ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΕΛΣΑ - SILGAN Spiliopoulos - School of Languages αξία - Όμιλος Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης - Φροντιστήρια αξία στο Χαλάνδρι, Χολαργό, Παπάγου, Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Νέο Ηράκλειο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γαβαθά Ταβέρνα - Το Στέκι του Ανδρέα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΑΛ. ΚΑΙ ΠΑΡ. ΚΑΡΜΠΑΔΑΚΗΣ - 4ty.gr I Love Souvlaki Platinum Facility Services e-moto.gr ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Vostok-Europe Γιασαφάκης Χρώματα Αυτοκινήτων Dole Hellas LTD Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS