ΠΑΙΔΕΣ: Στα ίσια και με τη Μικτή!

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014, 11:15

ΠΑΙΔΕΣ: Στα ίσια και με τη Μικτή!
Μικτή ΕΠΣΑ – Απόλλων 0-0

Η ομάδα Παίδων του Απόλλωνα μέτρησε τις δυνάμεις της αντιμετωπίζοντας τη Μικτή Αθήνας και το αποτέλεσμα του τεστ ήταν άκρως θετικό!


Η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΑ μετρούσε από πέρσι το Φεβρουάριο μόνο νίκες σε φιλικά κι επίσημα, τις περισσότερες φορές με μεγάλα σκορ. Απαρτίζεται από έξι παίκτες του Παναθηναϊκού, πέντε του Ατρομήτου Αθηνών, δύο της ΑΕΚ, δύο της Κηφισιάς, έναν του Πανιωνίου, έναν του Φωστήρα και κάποια άλλα παιδιά από ερασιτεχνικές ομάδες, συν 6 (!) του Απόλλωνα Χαλανδρίου.

Κι όμως, ο Απόλλων Χαλανδρίου την κοίταξε στα μάτια, έκανε εκπληκτικό παιχνίδι, με πολύ τρέξιμο, συνεχόμενες συνεργασίες και με την μπάλα κάτω, με συνέπεια να προκύψει το τελικό 0-0, σε ένα φιλικό διάρκειας 75' (τρία 25λεπτα). Το ματς ήταν ανοιχτό και από τις δύο ομάδες και η δική μας στάθηκε επάξια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο συγκεκριμένο φιλικό από τα παιδιά που δίνει ο Απόλλωνας στη Μικτή, ο Κολινιάτης δεν έπαιξε καθόλου με τον Απόλλωνα, ο Στεργιώτης μόνο 10 λεπτά, οι Κουστουμπάρδης, Ζιγγιρίδης, Κανέλλος από ένα 25λεπτο και ο Αντωνόπουλος δύο 25λεπτα. Κάτι που δείχνει και το βάθος που υπάρχει στην ομάδα μας.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την απόδοσή τους και να ευχαριστήσουμε την ΕΠΣΑ και τον προπονητή της Μικτής κ. Τάσο Δημητρίου (μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα μας) που εμπιστεύονται το σύλλογό μας και τις δυνατότητες των παιδιών μας.

Εκτός των προαναφερόμενων παιδιών (και) της Μικτής, έπαιξαν για τον Απόλλωνα οι: Καρτσακλής, Μέρμηγκας, Κιτσόπουλος, Δοροβάτας, Ανδρινόπουλος, Οικονόμου, Κρόι, Χριστοδούλου, Αγγελόπουλος, Μητρόπουλος, Γκούστης, Κέφης, Νικολαΐδης, Δημητράκος, Νικολόπουλος.

 
Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 11 Μαΐου6-3ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΒΥΡΩΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 21 Απριλίου4-0ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΕΛΣΑ - SILGAN Spiliopoulos - School of Languages αξία - Όμιλος Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης - Φροντιστήρια αξία στο Χαλάνδρι, Χολαργό, Παπάγου, Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Νέο Ηράκλειο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γαβαθά Ταβέρνα - Το Στέκι του Ανδρέα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΑΛ. ΚΑΙ ΠΑΡ. ΚΑΡΜΠΑΔΑΚΗΣ - 4ty.gr I Love Souvlaki Platinum Facility Services e-moto.gr ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Vostok-Europe Γιασαφάκης Χρώματα Αυτοκινήτων Dole Hellas LTD Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS