ΠΑΙΔΕΣ: Η αξιολόγηση των 2000-2001

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014, 01:21

ΠΑΙΔΕΣ: Η αξιολόγηση των 2000-2001
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία

Τις 22 προπονήσεις προετοιμασίας έφτασε η ομάδα Παίδων του Απόλλωνα, το πρωτάθλημα της οποίας, για την ΕΠΣΑ, ξεκινά στις 27 Σεπτεμβρίου. Διαβάστε για το πλάνο λειτουργίας και τις εντυπώσεις από το πρώτο φιλικό.


Η αξιολόγηση των παικτών έχει ξεκινήσει από τον Ιούνιο, παίζοντας φιλικά, με τα παιδιά να περνάνε από το «μικροσκόπιο» όλων των προπονητών της Ακαδημίας. Να σημειώσουμε πως το αγωνιστικό τμήμα των Παίδων θα στελεχωθεί φέτος από δύο ομάδες.

Ο λόγος για την ομάδα των παιδιών γεννηθέντων το 2000 (30 παίκτες, προπονητές Αντώνης Ταβερνάρης και Μάνος Κτενιαδάκης) και αυτή του 2001, που έλαβε μέρος και στο πρόσφατο άκρως επιτυχημένο για το σύλλογό μας Gothia Cup του Γκέτεμποργκ, με προπονητή τον Αντώνη Ταβερνάρη.

Τα τμήματα αυτά θα συμμετάσχουν στα τουρνουά τους (Θουκυδίδειο και Respect Cup ή Soccer Link) και οι παίκτες που θα ξεχωρίζουν σε αυτά, σε συνδυασμό με τη συνολική αξιολόγηση των προπονητών μας, θα απαρτίζουν τη 16άδα που θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ, με στόχο εκεί την τελική φάση.

Πίσω από τα τμήματα αυτά ακολουθούν οι Selecao 2001 (προπονητής Παναγιώτης Καλύβας) και οι Galacticos 2001 (προπονητής Βασίλης Κούκος), όπου κι εκεί υπάρχει αξιόλογο υλικό. Τα παιδιά που ξεχωρίζουν προωθούνται στο τμήμα των Κόκκινων Διαβόλων (2001).

Οι εντυπώσεις από το πρώτο φιλικό ήταν καλές, απέναντι σε μια ομάδα (Νικητές Ανθούσας), που διακρίνεται κάθε χρόνο στην ΕΠΣΑΝΑ (Ενωση Ανατολικής Αττικής) και πρόπερσι πήρε το εκεί πρωτάθλημα. Σε γενικές γραμμές είχαμε μεγαλύτερη κατοχή και παίξαμε πιο στρωτό ποδόσφαιρο, χάνοντας όμως πολλές κλασικές ευκαιρίες (Κολινιάτης τρεις, Δημητράκος δύο, Παπαδάκης μία, Μέρμηγκας μία, Ζαχαρόπουλος μία).

Η ομάδα μας τελικά επικράτησε με 1-0, με γκολ του Παπαδάκη στο τέλος.

ΣΥΝΘΕΣΗ

1.   Νικόλας (Πατεράκης)
2.   Μέρμηγκας (Νικολαΐδης)
3.   Κανέλλος (Κιτσόπουλος)
4.   Φλουρέντζου
5.   Αντωνόπουλος
6.   Κουστουμπάρδης
7.   Κέφης (Ζαχαρόπουλος)
8.   Οικονόμου (Μητρόπουλος)
9.   Κολινιάτης (Δημητράκος)
10. Χατζής (Δάρας)
11. Γκούστης (Παπαδάκης)

Η τελική αξιολόγηση θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο (13-14/9), με δύο φιλικά παιχνίδια.
Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 11 Μαΐου6-3ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΒΥΡΩΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 21 Απριλίου4-0ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΕΛΣΑ - SILGAN Spiliopoulos - School of Languages αξία - Όμιλος Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης - Φροντιστήρια αξία στο Χαλάνδρι, Χολαργό, Παπάγου, Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Νέο Ηράκλειο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γαβαθά Ταβέρνα - Το Στέκι του Ανδρέα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΑΛ. ΚΑΙ ΠΑΡ. ΚΑΡΜΠΑΔΑΚΗΣ - 4ty.gr I Love Souvlaki Platinum Facility Services e-moto.gr ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Vostok-Europe Γιασαφάκης Χρώματα Αυτοκινήτων Dole Hellas LTD Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS