ΑΝΔΡΕΣ: Μεταβατική χρονιά με χαμηλό μ.ό. ηλικίας

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014, 17:36

ΑΝΔΡΕΣ: Μεταβατική χρονιά με χαμηλό μ.ό. ηλικίας
«Μεταγραφές μόνο εάν...»

Μεταβατική θα είναι η σεζόν 2014-15 για την ανδρική ομάδα του Απόλλωνα, που επιστρέφει στη Β' κατηγορία, με ένα ρόστερ κατά πολύ διαφοροποιημένο σε σχέση με εκείνο που πριν δύο χρόνια πανηγύριζε την πρώτη του άνοδο στην Α' κατηγορία.


Προσθήκες θα γίνουν μόνο υπό προϋποθέσεις, αφού η ομάδα έχει την πολυτέλεια να βασίζεται στις εξαιρετικές ακαδημίες της. Πλήρη επίγνωση της όλης κατάστασης έχουν οι διοικούντες και βέβαια ο νέος προπονητής Γιώργος Λαζάρου, που με πολλή όρεξη καταστρώνει τα πλάνα του εν όψει της επόμενης χρονιάς.

Μιλώντας στο apollonhalandriou.gr, ο νεαρός τεχνικός δήλωσε τα εξής: «Συνεχίζουμε τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν, γνωρίζοντας ότι θα είναι μια χρονιά μεταβατική, που θα αποτελέσει ωστόσο την αφετηρία για το χτίσιμο μιας νέας ομάδας. Μιας ομάδας που σε βάθος τριετίας θα είναι ξανά ανταγωνιστική και θα αποτελείται εξ' ολοκλήρου από δικά της παιδιά.

Ηδη έχουμε προωθήσει στην πρώτη ομάδα τέσσερις ταλαντούχους παίκτες 16 ετών, ενώ και συνολικά ο μέσος όρος ηλικίας δεν θα είναι πάνω από 22. Η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες μας είναι εξαιρετική, επομένως η στελέχωση της ανδρικής ομάδας από παίκτες που προέρχονται από τα 'σπλάχνα' του συλλόγου, αποτελεί λογική συνέχεια.

Αν και για διάφορους λόγους έχουν αποχωρήσει αρκετά παιδιά από την περσινή χρονιά, δεν αποτελεί προτεραιότητά μας να γίνει κάποια μεταγραφή. Αν παρουσιαστεί όμως κάτι αρκετά καλό και κοντά στη φιλοσοφία μας, θα το κοιτάξουμε».

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 18 Αυγούστου και έχουν ήδη κλειστεί τρία φιλικά, με Λυκόβρυση (30/8 εντός), Τριφυλλιακό (3/9 εντός) και Ατρόμητο Χαλανδρίου (7/9 εκτός).
Άνδρες: επόμενος αγώνας
Κυριακή, 25 Νοεμβρίου15:00ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟΥ (Σ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 17 Νοεμβρίου4-0ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΡΟΥΦ
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 17 Νοεμβρίου2-2ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. 1
Γήπεδο: ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ
e-moto.gr ΕΛΣΑ - SILGAN Διαλεκτικό - Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης I Love Souvlaki Platinum Facility Services Akis Coiffure ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS