Γ. Λαζάρου: «Πολύ θετική εντύπωση»

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014, 15:34

Γ. Λαζάρου: «Πολύ θετική εντύπωση»
Μέχρι τις 20/6 οι προπονήσεις

Μέχρι τις 20 Ιουνίου θα συνεχιστούν οι προπονήσεις της πρώτης ομάδας, με τον νέο προπονητή Γιώργο Λαζάρου να βρίσκεται σε φάση γνωριμίας με το έμψυχο δυναμικό και να δηλώνει ικανοποιημένος από τα όσα έχει δει μέχρι τώρα.


Ο Απόλλωνας έχει δώσει ήδη δύο φιλικά στην έδρα του, απέναντι σε Τριφυλλιακό (1-0) και Παπάγο (2-0), ενώ την προσεχή Πέμπτη (6/6) θα φιλοξενήσει την Αμιλλα Περιστερίου.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του κόουτς Γιώργου Λαζάρου, για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα, που ως γνωστό ανέλαβε στις 13 Μαΐου.

«Αυτές οι τρεις εβδομάδες ήταν πολύ εποικοδομητικές, αφού είχαμε την ευκαιρία τόσο εγώ όσο και οι ποδοσφαιριστές μου να γνωριστούμε καλύτερα, να δούμε κάποια βασικά πράγματα που θα ζητάμε στο παιχνίδι μας τη νέα σεζόν και να κρατήσουμε τη φυσική κατάσταση της ομάδας σε καλό επίπεδο. Ετσι, με την αρχή της προετοιμασίας δεν θα χρειαστεί να χάσουμε καθόλου χρόνο και θα ξεκινήσουμε άμεσα το χτίσιμο της ομάδας.

Μου κάνει πολύ θετική εντύπωση ότι οι παίκτες μας, αν και στο τέλος της σεζόν, τόσο στις προπονήσεις όσο και στα φιλικά δείχνουν μεγάλη διάθεση και βγάζουν πολλή ενέργεια».
Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 11 Μαΐου6-3ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΒΥΡΩΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 21 Απριλίου4-0ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΕΛΣΑ - SILGAN Spiliopoulos - School of Languages αξία - Όμιλος Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης - Φροντιστήρια αξία στο Χαλάνδρι, Χολαργό, Παπάγου, Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Νέο Ηράκλειο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γαβαθά Ταβέρνα - Το Στέκι του Ανδρέα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΑΛ. ΚΑΙ ΠΑΡ. ΚΑΡΜΠΑΔΑΚΗΣ - 4ty.gr I Love Souvlaki Platinum Facility Services e-moto.gr ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Vostok-Europe Γιασαφάκης Χρώματα Αυτοκινήτων Dole Hellas LTD Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS