ΑΝΔΡΕΣ: Ανακοίνωση νέου προπονητή

Τρίτη 13 Μαΐου 2014, 11:00

ΑΝΔΡΕΣ: Ανακοίνωση νέου προπονητή
Ο Γιώργος Λαζάρου στο τιμόνι

Ο πρόεδρος Αντώνης Μαραγκουδάκης, ο αντιπρόεδρος Σπύρος Γιασαφάκης και όλη η διοίκηση και οι φίλοι της ομάδας, καλωσορίζουν στην οικογένεια του Απόλλωνα τον προπονητή Γιώργο Λαζάρου, που αναλαμβάνει από σήμερα το ανδρικό τμήμα του συλλόγου.


Η επιλογή του νέου προπονητή έγινε με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς η ομάδα περνάει σε ένα κρίσιμο μεταβατικό στάδιο και ήταν απαραίτητο για τη διοίκηση να βρει έναν άνθρωπο που θα ταυτίζεται με τη φιλοσοφία του συλλόγου.

Κατόπιν των συζητήσεων που έγιναν, κρίθηκε ότι το προφίλ του 37χρονου τεχνικού ταιριάζει στη νεανική μας ομάδα, έτσι δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο του, ελπίζοντας σε μια μακροχρόνια συνεργασία.

«Εξέλιξη για μένα ο Απόλλωνας»

Ο νεαρός τεχνικός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας με τον Απόλλωνα.

«Νιώθω μεγάλη χαρά που γίνομαι μέλος της οικογένειας του Απόλλωνα Χαλανδρίου, ενός συλλόγου-πρότυπο για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Από την πρώτη κιόλας στιγμή έμεινα εντυπωσιασμένος τόσο από το επίπεδο των ανθρώπων που ασχολούνται με το σύλλογο, όσο και με τις προδιαγραφές κάτω από τις οποίες τον λειτουργούν. Για μένα η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, αποτελεί εξέλιξη. Είναι πολύ θετικό, ότι αυτή τη νέα προσπάθεια δεν τη ξεκινάω από το μηδέν, αφού ο προκάτοχός μου, ο Γιώργος Αλεξόπουλος, τα τελευταία χρόνια έχει κάνει πολύ σημαντικό έργο στο αγωνιστικό κομμάτι. Νομίζω ότι υπάρχουν όλες οι βάσεις για να δημιουργήσουμε μια υγιή, νεανική και πάνω από όλα ανταγωνιστική ομάδα. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου».
Άνδρες: επόμενος αγώνας
Κυριακή, 27 Ιανουαρίου15:00ΑΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Μ.ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ)
Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 20 Ιανουαρίου0-4ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 19 Ιανουαρίου2-3ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. 1
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
e-moto.gr ΕΛΣΑ - SILGAN Διαλεκτικό - Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης I Love Souvlaki Platinum Facility Services Akis Coiffure ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS