ΑΝΔΡΕΣ: Το τέλος ενός κύκλου

Σάββατο 26 Απριλίου 2014, 23:15

ΑΝΔΡΕΣ: Το τέλος ενός κύκλου
«Ευχόμαστε τα καλύτερα»

Ακολουθεί η κοινή δήλωση του Γιώργου Αλεξόπουλου και του Γιώργου Κωνσταντινίδη, μετά τη λύση της συνεργασίας τους με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου.


Ολα τα πράγματα στη ζωή κάνουν τον κύκλο τους και όταν αυτός ο κύκλος κλείνει ωραία είναι πολύ σημαντικό!

Μετά από πέντε χρόνια δημιουργικά, δουλεύοντας μεθοδικά και με όρεξη, έχοντας αποκτήσει όμορφες αναμνήσεις, μόνο ωραία μπορεί να αισθάνεσαι μετά από ένα τέλος μιας συνεργασίας. Πόσο μάλιστα εάν έχουν δικαιωθεί κι επιβραβευθεί τα πιστεύω σου στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πρώτα απ' όλα τους ποδοσφαιριστές που συνεργαστήκαμε για να δημιουργήσουμε αυτόν τον Απόλλωνα όλα αυτά τα πέντε χρόνια, τους ανθρώπους της διοίκησης, την ακαδημία του συλλόγου και τους ανθρώπους που ήταν κοντά στην ομάδα.

Θέλουμε όμως να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα έναν άνθρωπο που από την πρώτη στιγμή είχαμε γίνει ένα, τον έφορο και φίλο ΗΛΙΑ ΜΑΡΕΝΤΗ, ανεκτίμητη αξία η προσφορά του!

Ευχόμαστε τα καλύτερα στο σύλλογο και καλή συνέχεια.

Με εκτίμηση

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Άνδρες: επόμενος αγώνας
Κυριακή, 25 Νοεμβρίου15:00ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟΥ (Σ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 17 Νοεμβρίου4-0ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΡΟΥΦ
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 17 Νοεμβρίου2-2ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. 1
Γήπεδο: ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ
e-moto.gr ΕΛΣΑ - SILGAN Διαλεκτικό - Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης I Love Souvlaki Platinum Facility Services Akis Coiffure ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS