ΑΝΔΡΕΣ: Το τέλος ενός κύκλου

Σάββατο 26 Απριλίου 2014, 23:15

ΑΝΔΡΕΣ: Το τέλος ενός κύκλου
«Ευχόμαστε τα καλύτερα»

Ακολουθεί η κοινή δήλωση του Γιώργου Αλεξόπουλου και του Γιώργου Κωνσταντινίδη, μετά τη λύση της συνεργασίας τους με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου.


Ολα τα πράγματα στη ζωή κάνουν τον κύκλο τους και όταν αυτός ο κύκλος κλείνει ωραία είναι πολύ σημαντικό!

Μετά από πέντε χρόνια δημιουργικά, δουλεύοντας μεθοδικά και με όρεξη, έχοντας αποκτήσει όμορφες αναμνήσεις, μόνο ωραία μπορεί να αισθάνεσαι μετά από ένα τέλος μιας συνεργασίας. Πόσο μάλιστα εάν έχουν δικαιωθεί κι επιβραβευθεί τα πιστεύω σου στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πρώτα απ' όλα τους ποδοσφαιριστές που συνεργαστήκαμε για να δημιουργήσουμε αυτόν τον Απόλλωνα όλα αυτά τα πέντε χρόνια, τους ανθρώπους της διοίκησης, την ακαδημία του συλλόγου και τους ανθρώπους που ήταν κοντά στην ομάδα.

Θέλουμε όμως να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα έναν άνθρωπο που από την πρώτη στιγμή είχαμε γίνει ένα, τον έφορο και φίλο ΗΛΙΑ ΜΑΡΕΝΤΗ, ανεκτίμητη αξία η προσφορά του!

Ευχόμαστε τα καλύτερα στο σύλλογο και καλή συνέχεια.

Με εκτίμηση

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Άνδρες: επόμενος αγώνας
Κυριακή, 27 Ιανουαρίου15:00ΑΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Μ.ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ)
Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 20 Ιανουαρίου0-4ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 19 Ιανουαρίου2-3ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. 1
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
e-moto.gr ΕΛΣΑ - SILGAN Διαλεκτικό - Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης I Love Souvlaki Platinum Facility Services Akis Coiffure ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS