ΠΑΙΔΕΣ: Καλύτερη απάντηση τα γκολ!

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014, 20:26

ΠΑΙΔΕΣ: Καλύτερη απάντηση τα γκολ!
Νίκες με Μελίσσια, Αγ. Θωμά

Δύο συνεχόμενες νίκες σημείωσαν οι Παίδες του Απόλλωνα, με συνέπεια την αναρρίχησή τους στην 5η θέση της βαθμολογίας. Επόμενη πρόκληση ο 2ος Κένταυρος (Σάββατο 15/2, 12:00, Βριλήσσια).


1/2 Μελίσσια - Απόλλων 0-2

Θεωρητικά εύκολο παιχνίδι, κόντρα στην ουραγό και χωρίς βαθμό ομάδα του ομίλου. Επειδή όμως όλα κρίνονται μέσα στο γήπεδο και τίποτα στη θεωρία, για να πάρουμε τη νίκη έπρεπε να περιμένουμε μέχρι και 10' πριν το τελικό σφύριγμα...

Τότε ήταν που ο τερματοφύλακάς μας (!) Μάριος Καλλιαμπάκος, που είχε περάσει πέντε λεπτά πριν στο γήπεδο κι εκτελούσε χρέη σέντερ φορ, με ιδανικό τελείωμα άνοιξε το σκορ. Μέχρι τότε είχαμε την κατοχή της μπάλας, αλλά κλασικές ευκαιρίες για γκολ ελάχιστες και όσο περνούσε η ώρα οι παίκτες μας γίνονταν όλο και πιο νευρικοί...

Το 0-2 έγραψε ο Κωνσταντάκης στην επανεμφάνισή του στο αρχικό σχήμα έπειτα από απουσία δύο και παραπάνω μηνών. Κακό παιχνίδι συνολικά, απαραίτητο να το ξεχάσουμε γρήγορα.

ΣΥΝΘΕΣΗ

1.   Αναγνωστόπουλος
2.   Χάλαρης (Γκόσιος)
3.   Θεοδώρου (Κυριακόγγονας)
4.   Καραχάλιος MVP
5.   Θεοδωρακόπουλος
6.   Τσεσμελής
7.   Παπαδόπουλος
8.   Χρηστάκης
9.   Κουβαρδάς (Κυριαζής)
10. Αλεξανδράκης (Καλλιαμπάκος)
11. Κωνσταντάκης

8/2 Απόλλων - Αγ. Θωμάς 3-0

Απέναντί μας είχαμε μια παραδοσιακά σκληροτράχηλη, πέραν του δέοντος, ομάδα. Ομως, εμείς είμαστε Απόλλωνας και δεν καταλαβαίνουμε ούτε από κλοτσιές, ούτε από βρισιές... και απαντάμε μόνο με γκολ!

Το πρώτο ήταν καταπληκτικό, όταν ο Χρηστάκης «Ατζαγκούν» ξεκινώντας από τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα, έπειτα από συνδυασμένη (και δουλεμένη στην προπόνηση!) προσπάθεια, βρέθηκε σε θέση σέντερ φορ και αφού πρώτα άδειασε τον αντίπαλό του με προσποίηση, «έσκαψε» την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα, κάνοντας το 1-0 νωρίς-νωρίς.

Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε επίδειξη ωριμότητας, καθώς οι προκλήσεις από τους αντιπάλους ήταν πολλές, η απάντηση όπως είπαμε ήταν τα γκολ... Αλεξανδράκης το 2-0, Χάλαρης το 3-0 και finito la musica! Εξαιρετική εμφάνιση από τον Γκόσιο, που ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του ως MVP του αγώνα.

ΣΥΝΘΕΣΗ

1.   Αναγνωστόπουλος
2.   Χρηστάκης
3.   Θεοδώρου
4.   Καραχάλιος
5.   Κυριακόγγονας (Θεοδωρακόπουλος)
6.   Τσεσμελής
7.   Παπαδόπουλος (Καλλιαμπάκος)
8.   Γκόσιος MVP
9.   Κουβαρδάς
10. Αλεξανδράκης (Χάλαρης)
11. Κωνσταντάκης
ΟΝΟΜΑ ΠΑΙΚΤΗΣΥΜ. (αλλ.)ΓΚΟΛMVP


Αλεξανδράκης

9 (7)52


Αναγνωστόπουλος

1511


Γκόσιος

7 (8)3


Θεοδωρακόπουλος

14 (2)13


Θεοδώρου

15 (1)3


Καλλιαμπάκος

10 (3)12


Καραχάλιος

162


Κουβαρδάς

162


Κούρος

731


Κυριαζής

0 (9)


Κυριακόγγονας

1 (9)


Κωνσταντάκης

10 (1)42


Παπαδόπουλος

162


Ρεφενές

7 (3)3


Τσεσμελής

1622


Χάλαρης

2 (11)11


Χρηστάκης

1543Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 11 Μαΐου6-3ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΒΥΡΩΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 21 Απριλίου4-0ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΕΛΣΑ - SILGAN Spiliopoulos - School of Languages αξία - Όμιλος Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης - Φροντιστήρια αξία στο Χαλάνδρι, Χολαργό, Παπάγου, Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Νέο Ηράκλειο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γαβαθά Ταβέρνα - Το Στέκι του Ανδρέα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΑΛ. ΚΑΙ ΠΑΡ. ΚΑΡΜΠΑΔΑΚΗΣ - 4ty.gr I Love Souvlaki Platinum Facility Services e-moto.gr ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Vostok-Europe Γιασαφάκης Χρώματα Αυτοκινήτων Dole Hellas LTD Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS