15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Ελπίδα - Απόλλων 4-0

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014, 18:36

15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Ελπίδα - Απόλλων 4-0
Ευτυχισμένο το 2014

Ηλιοφάνεια με ασθενείς ανέμους επικρατεί και σήμερα στα χιονοδρομικά.


Χ.Κ. Καλαβρύτων: Σε λειτουργία όλοι οι αναβατήρες στο πάνω επίπεδο του χιονοδρομικού, συμπεριλαμβανομένων των αναβατήρων Στύγα και Αρτεμις.

Χ.Κ. Παρνασσού: Ανοικτά τα άνω Κελάρια εκτός κόκκινης του Ηρακλή και Οδυσσέα.

Χ.Κ. Καϊμακτσαλάν: Λειτουργούν όλοι οι αναβατήρες εκτός Κρέμασης. 15 Ευρώ η ημερήσια κάρτα.

3-5 Πηγάδια: Λειτουργεί το πάνω μέρος της Κεντρικής μέχρι την αρχή του Σ4 και από εκεί η κατάβαση συνεχίζεται από την πίστα του Παραδείσου μέχρι τη βάση του διθέσιου αναβατήρα.

Χ.Κ. Βασιλίτσας: Μπαζώθηκε η βάση με χιόνι, όπου υπήρχαν προβλήματα. Το χιόνι μεταφέρθηκε με φορτηγά του Δήμου, τουλάχιστον 30 φορές. 13 ευρώ η κάρτα.

Χ.Κ. Καρπενησίου: Λειτουργούν οι Θησέας και Ανεμος2 για χιονοδρομία, ενώ γίνονται προσπάθειες για να δοθεί σε λειτουργία ο Ηρακλής.

Βροχές προβλέπονται αύριο βράδυ στα χιονοδρομικά της Δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα χιονόπτωσης στη Βασιλίτσα και το Καϊμακτσαλάν.

ΥΓ: Με τέτοιες ντροπιαστικές εμφανίσεις, δεν έχουμε καμία Ελπίδα.

ΥΓ2: Το δελτίο καιρού δεν θέλει να «φωτογραφίσει» κανέναν συγκεκριμένα αλλά τη συνολική νοοτροπία της ομάδας, που είχε ως (φυσική) απόρροια την εικόνα που παρουσιάσαμε σήμερα. Και έτσι κι αλλιώς, η ιστορία (καλή ή κακή) γράφεται από τους παρόντες και όχι τους απόντες.
Άνδρες: επόμενος αγώνας
Σάββατο, 27 Οκτωβρίου16:00ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 20 Οκτωβρίου2-0ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟΥ (Σ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 7 Οκτωβρίου8-0ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. 1
vs
ΧΑΛΑΝΔΡΙ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
e-moto.gr ΕΛΣΑ - SILGAN Διαλεκτικό - Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης I Love Souvlaki Platinum Facility Services Akis Coiffure ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS