ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: Σεμνά και ταπεινά...

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013, 17:00

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: Σεμνά και ταπεινά...
Σε δεύτερο ρόλοτο 9χ9Σε δεύτερο ρόλο
το 9χ9


Κλέβουν την παράσταση οι Παμπαίδες του Απόλλωνα, με 9 στις 9 νίκες στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ. Ομως, για τους υπεύθυνους της ακαδημίας το αποτέλεσμα σ' αυτές τις ηλικίες έχει δευτερεύοντα ρόλο....


Ολοκληρώθηκε ο α' γύρος του παμπαιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ και παρότι τα αποτελέσματα της ομάδας μας ήταν εντυπωσιακά από εβδομάδα σε εβδομάδα, οι Αντώνης Ταβερνάρης και Γιάννης Γουρδουμπάς, υπεύθυνοι της ακαδημίας, καθώς και οι υπόλοιποι προπονητές, δεν παρέκκλιναν της φιλοσοφίας τους: προέχει η βελτίωση του γκρουπ.

Απολύτως συνειδητά, λοιπόν, έχει αποφασιστεί να μην ανακοινώνονται συχνά τα αποτελέσματα της ομάδας, απλώς σήμερα που έχει ολοκληρωθεί ο α' γύρος, μπορεί να γίνει ένας γενικός απολογισμός.

Είναι ένα τμήμα που σύμφωνα με τους προπονητές της ακαδημίας δείχνει να έχει τα στοιχεία ώστε να γίνει αργότερα ένα πολύ δυνατό αγωνιστικό. Σε 9 παιχνίδια πρωταθλήματος έχει ισάριθμες νίκες, την καλύτερη επίθεση απ' όλους τους ομίλους (70 ομάδες) με 64 γκολ και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα, με μόλις 3 παθητικό.

Εχουν χρησιμοποιηθεί 19 ποδοσφαιριστές, όλοι με μεγάλο χρόνο συμμετοχής, ενώ στο διάστημα της διακοπής (δύο μήνες) θα δοκιμαστούν σε μίνι τουρνουά και νέοι παίκτες, που δείχνουν να έχουν τα στοιχεία να ενσωματωθούν στο γκρουπ, στο τέλος της περιόδου.

Υπενθυμίζουμε πως στην ηλικιακή κατηγορία των Παμπαίδων (γεννημένοι 2001 και 2002) λειτουργούν έξι ομάδες, στις οποίες απασχολούνται σχεδόν όλοι οι προπονητές της ακαδημίας και παίζουν όλα τα τμήματα σε ξεχωριστά πρωταθλήματα.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι με τη δουλειά που γίνεται και με την οργάνωση που υπάρχει στο σύλλογο, σε λίγα χρόνια θα προκύψει κάτι πολύ καλό από τη συγκεκριμένη φουρνιά...
Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 11 Μαΐου6-3ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΒΥΡΩΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 21 Απριλίου4-0ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΕΛΣΑ - SILGAN Spiliopoulos - School of Languages αξία - Όμιλος Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης - Φροντιστήρια αξία στο Χαλάνδρι, Χολαργό, Παπάγου, Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Νέο Ηράκλειο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γαβαθά Ταβέρνα - Το Στέκι του Ανδρέα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΑΛ. ΚΑΙ ΠΑΡ. ΚΑΡΜΠΑΔΑΚΗΣ - 4ty.gr I Love Souvlaki Platinum Facility Services e-moto.gr ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Vostok-Europe Γιασαφάκης Χρώματα Αυτοκινήτων Dole Hellas LTD Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS