5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Απόλλων - Αγία Ελεούσα 1-4

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013, 23:41

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Απόλλων - Αγία Ελεούσα 1-4
Οι μάγκες στα δύσκολα φαίνονται

Κάτι δεν πάει καλά. Πρέπει να το βρούμε. Γρήγορα. Η ομάδα μας γνώρισε την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα και το χειρότερο όλων είναι πως για δεύτερη συναπτή εβδομάδα απέτυχε να φανεί ανταγωνιστική. Μετά τα πέντε γκολ από τον Ολυμπιακό Λιοσίων, ήρθαν άλλα τέσσερα από την Αγία Ελεούσα. Δικαιολογίες μπορούν να βρεθούν χιλιάδες. Είναι, όμως, ώρα για έργα. Τώρα, στα δύσκολα.Κανένας στον Απόλλωνα δεν (μπορεί να) είναι ευχαριστημένος με την εικόνα που βγάζει η ομάδα στο γήπεδο. Το να πηγαίνουμε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου χάνοντας ήδη 3-0, δεν μας ταιριάζει. Δεν μας αξίζει.

Δεν είπαμε ποτέ ότι θα είναι εύκολα. Γνωρίζαμε εκ των προτέρων σε ποιους τομείς υστερούσαμε. Πιστεύαμε, όμως, ότι έχοντας άλλα στοιχεία στο παιχνίδι μας, θα υπερκαλύπταμε τις αδυναμίες. Και το πιστεύουμε ακόμα. Πιστεύουμε ακράδαντα σε αυτά τα παιδιά, σε αυτή την τεχνική ηγεσία. Ωρα να το πιστέψουν και οι ίδιοι!

Τα αλλεπάλληλα χτυπήματα έχουν ρίξει την ψυχολογία μας και είναι φανερό. Δείχνουμε μια ομάδα χωρίς αυτοπεποίθηση. Που φοβάται να μπει στο γήπεδο και απλά να παίξει την μπάλα της. Αυτό, δηλαδή, που έκανε τα προηγούμενα χρόνια. Εχει κλονιστεί η πίστη μας, η πίστη στους εαυτούς μας, η πίστη στον συμπαίκτη. Εχουμε μπλοκάρει.

Στα δύσκολα δοκιμάζονται οι αντοχές του ανθρώπου. Εκεί φανερώνεται ο χαρακτήρας του. Κάτι που αφορά όλους όσοι ασχολούνται με την ομάδα, είτε αυτοί λέγονται ποδοσφαιριστές και προπονητές είτε παράγοντες είτε απλοί φίλαθλοι. Να μας δούμε στα δύσκολα, λοιπόν, πόσο «Απολλωνάρες» είμαστε.

Προς ποδοσφαιριστές: δουλειά στις προπονήσεις, αυτοσυγκέντρωση επί 95' στο παιχνίδι, εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας, πάθος και ψυχή. Και δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα.

ΕΝΔΕΚΑΔΑ

1.   Κτενιαδάκης
2.   Μαραθός
3.   Γκρέμο
4.   Κοτσαύτης Φίλιππος
5.   Παναγιώτου
6.   Κατσιμεντές
7.   Βλογιαννίτης (55' Παππάς)
8.   Λυμπερόπουλος
9.   Παπουτσής
10. Γογγολίδης (60' Σεΐτι)
11. Κοτσαύτης Φοίβος (46' Πέτοβιτς)

ΠΑΓΚΟΣ

12. Παππάς
13. Σεΐτι
14. Πέτοβιτς
15. Λιανός
16. Τζαλαγόνια
17. Αλεφαντής
18. Αλεξόπουλος

Διαιτητής: Κατοίκος (Δόσης, Κουτσόγιαννος).
Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 11 Μαΐου6-3ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΒΥΡΩΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 21 Απριλίου4-0ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΕΛΣΑ - SILGAN Spiliopoulos - School of Languages αξία - Όμιλος Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης - Φροντιστήρια αξία στο Χαλάνδρι, Χολαργό, Παπάγου, Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Νέο Ηράκλειο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γαβαθά Ταβέρνα - Το Στέκι του Ανδρέα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΑΛ. ΚΑΙ ΠΑΡ. ΚΑΡΜΠΑΔΑΚΗΣ - 4ty.gr I Love Souvlaki Platinum Facility Services e-moto.gr ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Vostok-Europe Γιασαφάκης Χρώματα Αυτοκινήτων Dole Hellas LTD Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS