ΝΕΟΙ: Ηλιούπολη - Απόλλων 1-1

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012, 17:00

Φρένο στην Ηλιούπολη!

15 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια μετρούσε η Ηλιούπολη στο πρωτάθλημα Νέων της ΕΠΣΑ, βρήκε όμως το... μάστορά της στα πρόσωπα των παικτών του Απόλλωνα. Ισοπαλία 1-1, σκορ μάλιστα που αδικεί την προσπάθεια των παιδιών του Αντώνη Ταβερνάρη, που όπως θα δείτε και στο βίντεο, είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες στο ματς.


Πλέον η υπόθεση πρόκριση θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από την ίδια την ΕΠΣΑ, δεδομένου ότι στην προκήρυξή της ξεκάθαρα αναφέρεται ότι δεύτερες ομάδες (όπως η Ηλιούπολη, που η πρώτη της ομάδα συμμετείχε σε άλλο όμιλο), δεν έχουν δικαίωμα να προχωρήσουν στην επόμενη φάση. Στην περίπτωση λοιπόν που εφαρμοστεί το αυτονόητο, ο Απόλλωνας, που τερματίζει 3ος στον όμιλο, θα πάρει το δεύτερο «εισιτήριο» και θα αντιμετωπίσει στη φάση των 16 τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, σε μονό παιχνίδι εκτός έδρας, στις 4 Φεβρουαρίου.

Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 11 Μαΐου6-3ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΒΥΡΩΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 21 Απριλίου4-0ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΕΛΣΑ - SILGAN Spiliopoulos - School of Languages αξία - Όμιλος Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης - Φροντιστήρια αξία στο Χαλάνδρι, Χολαργό, Παπάγου, Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Νέο Ηράκλειο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γαβαθά Ταβέρνα - Το Στέκι του Ανδρέα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΑΛ. ΚΑΙ ΠΑΡ. ΚΑΡΜΠΑΔΑΚΗΣ - 4ty.gr I Love Souvlaki Platinum Facility Services e-moto.gr ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Vostok-Europe Γιασαφάκης Χρώματα Αυτοκινήτων Dole Hellas LTD Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS