Ατυχος ο Βασίλης Κούκος

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012, 12:15

Ατυχος ο Βασίλης Κούκος
Νέο νυστέρι στο γόνατο

Το 2012 μπαίνει με… νυστέρι για τον Βασίλη Κούκο. Ατυχος ο 20χρονος αμυντικός του Απόλλωνα, υπέστη ρήξη χιαστού και μηνίσκου στο δεξί του γόνατο λίγο πριν τις γιορτές και θα υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης. Είναι, μάλιστα, η δεύτερη φορά που ο Κούκος αντιμετωπίζει παρόμοιο τραυματισμό, την προηγούμενη είχε λαβωθεί το αριστερό του πόδι. Κουράγιο Μπίλι!

Η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί στο «Υγεία» από τον γιατρό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Θανάση Κονίδη. Ο τελευταίος υπολογίζει ότι σε περίπου 4 μήνες ο Βασίλης θα επανέλθει στις προπονήσεις.

Η διοίκηση, οι συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο τού εύχονται ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει σύντομα κοντά μας, γερός και σιδερένιος.
Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 11 Μαΐου6-3ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΒΥΡΩΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 21 Απριλίου4-0ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΕΛΣΑ - SILGAN Spiliopoulos - School of Languages αξία - Όμιλος Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης - Φροντιστήρια αξία στο Χαλάνδρι, Χολαργό, Παπάγου, Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Νέο Ηράκλειο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γαβαθά Ταβέρνα - Το Στέκι του Ανδρέα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΑΛ. ΚΑΙ ΠΑΡ. ΚΑΡΜΠΑΔΑΚΗΣ - 4ty.gr I Love Souvlaki Platinum Facility Services e-moto.gr ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Vostok-Europe Γιασαφάκης Χρώματα Αυτοκινήτων Dole Hellas LTD Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS