Ποιό ντέρμπι; Το Σάββατο έχει Απόλλωνα!

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011, 17:41

Ποιό ντέρμπι; Το Σάββατο έχει Απόλλωνα!
Μπορεί το ενδιαφέρον των περισσότερων ποδοσφαιρόφιλων της χώρας να στρέφεται το Σάββατο (19/11) στο «αιώνιο» ντέρμπι του Φαλήρου, όμως προηγείται για εμάς η δική μας «αρρώστια», που λέγεται Απόλλων Χαλανδρίου. Και από το πρωί θα είμαστε στις επάλξεις, για να στηρίξουμε τις προσπάθειες των τμημάτων Νέων και Ανδρών, που έχουν να δώσουν σημαντικά παιχνίδια.
Συγκεκριμένα, στις 11 το πρωί η ομάδα Νέων αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕ Ηρακλείου, σε ένα από τα πιο ιδιόμορφα γήπεδα της Αττικής, ενώ στις 3 το μεσημέρι οι Ανδρες υποδέχονται τον Ατλα Κυψέλης, ομάδα που και αυτή συγκαταλέγεται στις διεκδικήτριες της ανόδου. Οσοι περισσότεροι φίλαθλοι βρεθούν στο πλάι των ομάδων μας, τόσο το καλύτερο για τους ποδοσφαιριστές μας και η ελπίδα όλων είναι να κάνουμε το 2/2, ώστε να παρακολουθήσουμε χαλαροί το βράδυ το παιχνίδι του «Γ. Καραϊσκάκης»!
Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 11 Μαΐου6-3ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΒΥΡΩΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 21 Απριλίου4-0ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΕΛΣΑ - SILGAN Spiliopoulos - School of Languages αξία - Όμιλος Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης - Φροντιστήρια αξία στο Χαλάνδρι, Χολαργό, Παπάγου, Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Νέο Ηράκλειο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γαβαθά Ταβέρνα - Το Στέκι του Ανδρέα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΑΛ. ΚΑΙ ΠΑΡ. ΚΑΡΜΠΑΔΑΚΗΣ - 4ty.gr I Love Souvlaki Platinum Facility Services e-moto.gr ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Vostok-Europe Γιασαφάκης Χρώματα Αυτοκινήτων Dole Hellas LTD Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS