Η μασκότ του Απόλλωνα!

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011, 16:16

Η μασκότ του Απόλλωνα!
Γεια σας! Με λένε Μπάμπη Φλωκιώτη και εκτός του ότι είμαι το ομορφότερο μωρό του κόσμου, είμαι και ο πιο μικρός σε ηλικία οπαδός του Απόλλωνα Χαλανδρίου! Κάθε εβδομάδα πηγαίνω στο γήπεδο με την αγαπημένη μου μαμά Φυλλιώ και στηρίζουμε φανατικά τις προσπάθειες του μπαμπά μου Σωτήρη και των συμπαικτών του.
Η μαμά μου είναι η καλύτερη μαμά απ’ όλες και ο χαζομπαμπάς μου το κορυφαίο αριστερό μπακ στην Αθήνα! Οταν μεγαλώσω θέλω να τους μοιάσω, γιατί είναι πολύ αγαπημένοι και με προσέχουν και με αγαπάνε! Ως μασκότ του Απόλλωνα θέλω να ευχηθώ πολλές νίκες και χαρές, μέχρι το τέλος της σεζόν!
Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 11 Μαΐου6-3ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΒΥΡΩΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 21 Απριλίου4-0ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΕΛΣΑ - SILGAN Spiliopoulos - School of Languages αξία - Όμιλος Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης - Φροντιστήρια αξία στο Χαλάνδρι, Χολαργό, Παπάγου, Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Νέο Ηράκλειο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γαβαθά Ταβέρνα - Το Στέκι του Ανδρέα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΑΛ. ΚΑΙ ΠΑΡ. ΚΑΡΜΠΑΔΑΚΗΣ - 4ty.gr I Love Souvlaki Platinum Facility Services e-moto.gr ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Vostok-Europe Γιασαφάκης Χρώματα Αυτοκινήτων Dole Hellas LTD Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS