ΑΝΔΡΕΣ: Ισόπαλο το πρώτο φιλικό

Ο Απόλλωνας είχε και καλές και κακές στιγμές στο παιχνίδι με τη Λυκόβρυση (ομάδα που θα αγωνιστεί επίσης στη Β’ κατηγορία τη νέα χρονιά), ένα 90λεπτο στη μεγαλύτερη διάρκειά του ισορροπημένο, με λίγες καθαρές ευκαιρίες εκατέρωθεν και χωρίς μία από τις δύο ομάδες να κυριαρχεί ξεκάθαρα στον αγωνιστικό χώρο.

Σε ό,τι μας αφορά, είναι σαφές ότι χρειάζεται χρόνος και αρκετή δουλειά ώστε να φτιαχτεί ένα σύνολο όπως το θέλει ο νέος κόουτς Γιώργος Λαζάρου.

Είναι προφανές ότι ούτε χημεία υπάρχει ακόμα ούτε αυτοματισμοί, μιλάμε όμως για μια ουσιαστικά καινούρια ομάδα, με πάρα πολλά νέα παιδιά στη σύνθεσή της.

Η παρουσία του αρχηγού Ακη Φελέκη, περίπου ένα χρόνο μετά το σοβαρό του τραυματισμό, συγκαταλέγεται στα ευχάριστα του φιλικού, ενώ πηγαίνοντας ηλικιακά στο… άλλο άκρο, σίγουρα ο κόουτς θα έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση παιδιών που έρχονται κατευθείαν από την ομάδα Παίδων, όπως του επιθετικού Κωνσταντάκη και του ακραίου χαφ Κανέλλου.

Από ασίστ του Κωνσταντάκη στον Παπουτσή (στη φωτό οι δυο τους πανηγυρίζουν), άλλωστε, προήλθε το γκολ της ομάδας μας στο 40′. Πέντε λεπτά πριν είχαν σκοράρει οι γηπεδούχοι, σε μια φάση όπου ανασταλτικά δεν λειτουργήσαμε σωστά.

Συνολικά αγωνίστηκαν 23 ποδοσφαιριστές. Για διάφορους λόγους δεν συμμετείχαν, αλλά παρακολούθησαν από κοντά τις προσπάθειες των συμπαικτών τους, οι Κοτσαύτης, Κούκος Β., Αλεξόπουλος, Δημαλέξης και Μλαντένοφ.

Με την ομάδα Νέων θα αγωνιστούν στο αυριανό φιλικό της οι Καλλιαμπάκος, Πιτσίκαλης και Τσεσμελής, που ακολουθούν κανονικά την προετοιμασία των Ανδρών.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Κτενιαδάκης (46′ Καραογλάνης/68′ Γιουσίφ), Μαρέντης (46′ Αρτσάνος), Φελέκης (71′ Κούκος Θ.), Παναγιώτου, Παπαγιαννόπουλος (62′ Κασσαβέτης), Λισγάρης (46′ Γυφτέας), Παπουτσής (73′ Συγγρός), Κανδεράκης (46′ Γκάνιας), Κουφός (62′ Πετρακάκης), Γκρέμο (73′ Κανέλλος), Κωνσταντάκης (46′ Ισμέρης/67′ Παππάς).

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση